Gerçekten sevenin "AHI" tutar mı ?

Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü

Gerçekten sevenin "AHI" tutar mı ?

• Kullanılan toplam oy
    25
Ah etmek ilenmek demektir.
İlenmenin de anlamı beddua olsa gerek.
O yüzden hiç gerek yok.
Ayrılıp bitmişse bu iş bitmiştir.
Hayırlısı buymuş demek ki ..

evet tutar hemde cok guzel
ama ahh etmek dogru degil
her seyin hayirlisi demek daha dogru.

Ah'ın ulasamayacagı mesafe yok demiş sevgili Emre Gökçe :)
Tutar..

Gercekten seven kisi, dünyanin bütün ahlari ona tutmus gibi aci ceker. Kendi ahi hic tutmaz, üzüldügüyle kalir. Kimbilir belki de Allah hesabini mahsere birakmistir. En güzeli de budur, O'nun adaletinden süphe mi olur.?

Tutacağına inanıyorum er yada geç özelliklede haketmediği davranışlara maruz bırakıp canını yaktıysa mutlaka tutacaktır.

Ahı kim yapar canı yanmış kişiler.Ah almak istenilmiyorsa karşındaki insanı en az kıracak şekilde onun sevgisini aşkını düşünerek sonlandırmak gerek.

Sanmam tutacağını ne kadar dilden ah etsede seven yüreği el vermez kötü olmasına ..

Tutar. Boşa insanların derdi bitmez. Tek sevenlerin değil her konuda şerefsizlik yaparsan elbet çıkar acısı. O yüzden insanların başlarına gelen olaylara hiç üzülmem .

Tutuyor benim ahımın da tutmasını dört gözle bekliyorum bakalım ya nasip :D

Sevmek eğer karşılık görüp yarı yolda bırakıldıysanız, umut verişip kandırıldıysanız ahınız tutabilir. Ya da hakkı olanın ahı tutar.

Sevenin ahı elbette tutar. Lakin, sadece seven olarak kısıtlamamak gerek diye düşünüyorum.
Kırılan kalbin ahı tutar.

Divan edebiyatında aşığın ahı tutar diye öğrendik, tutar tutar aşığın ahı yerde kalmazmış:p

herkes seviyor, herkes aşık, herkes yanıp tutuşuyor, tutsa o zaman etrafta insan kalmazdı bence tutmaz.

Geri