Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendim durayım pc başına gelecek hayalelrim öylemi yada git imkansızı sev o imkansızla kavuşacagını hayal et tabiki benim.. Ama hayalelr güzel gerçekleşmeyeceğini biliyoruz siz imkansız olsada hayal edin
hayellerim tuzla buz oldu.
ben evlendircem lan seni dedi patronum sonra patron iflas etti ben kendi işimi kurdum büyüdük iş manyağı olduk ben sevgilimden ayrıldım hayat mahvoldu... ne cenabet karıymış arkadaş bir konuştu hayatımın içine etti...
bazen hayel edersin ama olmaz kaderrrr dersin sonra sonra kısmet ve sonra hayırlısı
Şimdi çok önemli bişey yazıcam
Yani daha doğrusu ben çok geç öğrendim.
Hayal kurarken rasyonel olmanız öğütlenir..gerçekçi olun derler..
Gerçekçi olmayın! Hayal lan bu..saçmalayın.uçun.hayalin gerçekleşmesi için neler yapmanız gerektiğini kurgulayın.bi zaman dilimi belirleyin.mesela 2 yıl içinde audiQ7 alacam deyin.belki o olmaz ama 3 yıl içinde bi polonuz olur
Hayalleri cilalayıp da sunmuyorum önüme.
Sadece uykuya dalmak için iyi olabiliyor. İlle bi' suçlu söyle dersen, Tanrı varken kendimi feda edecek değilim.
kendimiz fakat, bir yandan gerçekleşmeye ramak kala hayaller vardır ve bu bazen karşınızdaki insanların eline bakar. bu hayalinizi gerçekleştirmek istemeyebilirler böyleleri de var iş yönünde olsun,sevgili yönünde olsun.