Gerçekler Apaçık Ortada! Kel Erkeklerin Karizmatik Olmasını Sağlayan 13 Neden

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kellik bazı erkekler için kabus gibi görünse de artık çok tercih edilen bir tarz. Özellikle kadınların, kel erkeklere olan bakış açısı oldukça karizmatik oldukları yönünde. Peki onları diğerlerinden ayıran ne var? İşte size kel erkeklerle ilgili 13 gerçek...

1. Her şeyden önce girdikleri ortamda ilk dikkat çeken kişilerdir kel erkekler. Hem de hiçbir şey yapmadan!

2. Orta yaşlarda gelen kellik, erkekleri saçlı halinden daha da karizmatik gösterir.

3. Kel erkeklerin daha güçlü olduğuna dair toplumda yerleşmiş bir algı var. Bunun için de spor salonlarını en çok onlar kullanıyor.

4. Kel erkeklerde kaynağı belli olmayan bir öz güven vardır ama bu onları daha da çekici yapar.

5. "Başı kel olanın bahtı parlak olur" gibi bir inanış da vardır. Zenginlerin çoğu belki de bu yüzden kel olabilir.

6. Kellikte en önemli detay, kafa şeklinin de bu yapıyı desteklemesidir. Kel karizması ancak güzel bir kafa ile mümkündür.

7. Kel erkeklerin mizah yeteneği de oldukça geniştir. Sempatikliklerini adeta buna borçludurlar.

8. Kel olmaları sayesinde normalden 2,5 cm daha uzun gösteriyorlar. İlginç değil mi?

9. Hayatları boyunca inanılmaz hırslı oldukları da bir gerçek. Özellikle iş yaşamlarında deli gibi hırs yaparlar!

10. Kel erkeklerin evlenme oranı diğer erkeklere göre daha düşük. Bekar gezmeyi daha çok seviyorlar.

11. Yapılan araştırmalara göre kel erkekler parayı saça saça harcamayı seviyor. Yani pek tutumlu oldukları söylenemez.

12. Kel erkeklerin maceraya daha düşkün olduğu da bilinmektedir. Yerlerinde duramayan bir yapıları vardır.

13. Şehir efsanesi olarak görülse de yapılan araştırmalar kel erkeklerin yatakta bir miktar daha iyi performans sergilediğini göstermektedir.

Yakışıklı görseller vardı atmadım, sonra kızlar triplere giriyor.
Şimdi bu konudan sonra forumda ben de aslında kel biriyim diyen erkekler çıkabilir.

Her sabah yıkama derdi yok.
En güzel yanı bu olsa gerek. :rolleyes:
Ne zaman kel görsem Norm’un keltoş diyişi aklıma geliyor.

Kıskanma kardeşim senin saçın var diye! Konunun içeriğini oku saçlarını dökmeye başlarsın :)

Bende de çok beyaz var. Beyazı olanlar hangi kategoriye giriyor? :tongue:

Bitik kategorisinde onlar dostum :) ama onlarla da ilgili karizma şeyler var. Merak etme her şeyin güzel yakışık bulunduğu durumlar oluyor.

Kel olunca düşüyorsa kazıtırız. jfndxjd

aşçılık yeteneklerine vurgu yapan o meşhur söz unutulmuş; ekmeği elden yaprak sarmasını kelden yiyeceksin.......

Mazotu Shell’den aklı kelden.
Bunu da unutmayalım. jdndjxmx

Valla hic kendinizi kandirmayin, bir karizmasi filan yok kelligin

Bende diyorum neden kimse beni karizmatik bulmuyor?
Saçım varmış meğer.
Run kelmisin kardeşim ? Çok cool duruyorsun da.

Kel adamlar karizma demek hm. O zaman ben karizma da sevmiyorum...

Benzini Shell'den g*tü kelden alacaksın.

Bende diyorum neden kimse beni karizmatik bulmuyor?
Saçım varmış meğer.
Run kelmisin kardeşim ? Çok cool duruyorsun da.

Evet kardeşim, ben saçlarımı dökmeyi seviyorum. Tuz ruhu ile yıkıyorum kafamı, hipo ile duruluyorum. Sonra da naftalin döküyorum kafama. En son da çilekli sabunla yıkıyorum kafamı.

• Beğen
Tepkiler: diE
Evet kardeşim, ben saçlarımı dökmeyi seviyorum. Tuz ruhu ile yıkıyorum kafamı, hipo ile duruluyorum. Sonra da naftalin döküyorum kafama. En son da çilekli sabunla yıkıyorum kafamı.

Harika özetledin kardeşim.
Biraz karmaşıklaştım ama umarım senin kafaya benzetirim.

İyice dökmen lazım kardeşim, kafa uçak pisti gibi olmasın. Ortası kel, yanlarda saç.

bak yine 13 diyor
evet yatak da demiş

Geri