gerçekle rüya arasında

Konu sahibi son olarak 4524 gün önce görüldü
Uzun zamandır düşünmek istemeyipte aklıma hep gelen şeyler tekrardan gelmeye başladı amcamı kaybetmekten çok korkuyorum ben dün bir rüya gördüm öldüğünü böyle ayrıntısına kadar herşeyle gördüm hemde bugüne kadar isyan etmemişimdir ama bilemiyorum gerçekten çok kötüyüm hatırlamak aklıma getirmek istemiyorum tek sevdiğim insan o benim tek dünyam tek güvendiğim daha ötesi yok benim için ona birşey olucak diye çok korkuyorum başkaları için önemsiz gelen şey ama benim için dünyayı yakabilcek kadar değerli ölüm denilen şey gerçek herkesin başına gelicek ewet ama ben görmek istemiyorum herşeyin acısını çekmeye razıyım sakat kalmaya bile razıyım ben ama amcamın ölümüne değilim kendi kendimi bunalıma sokuyorum belkide ama rüyalarım genelde çıktığı için kötü oluyorum lütfen lütfen birşey olmasın niye yazıyorum onuda anlamış değilim belki rahatlamak içindir sonuçta amcama bunu anlatsam üzülücektir üzüldüğümü gördüğü için bilemiyorum gerçekten ne para ne mal mülk hiç birini istemiyorum sadece dünyada okadar kişi varken tek değer verdiğim insanı kaybetmek istemiorum yaptığımız şeyleri o yokken birine kalkıp benim bi amcam vardı bunu yapardık demek bu düşünce bile beni deli ediyor bunu demicem ben ALLAHIM lütfen bu düşünceleri çıkar aklımdan lütfen yalvarıyorum ben yarın devam etsem iyi olucak

imzamdaki söz gerçekten bazen anlamlı ifadeye dönüşüyor benim için "Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır "

Sevgili günlüğüm çok güzel şeyler oldu niyese çok huzur ve mutluluk var içimde sevdiğim bütün insanlarla birlikte olabilmenin mutluluğunu yaşıyorum hep böyle sürer inşallah

amcam şimdi napıyorsun bakem dedi günlük tutuyorum forumda diye cvp verdim okuyımmı diye soruyor bide gizlimiz saklımız yok yaa :haha::haha: ama olsun :D içimde çok büyük bir inanılmaz derece mutluluk var hep güzel şeyler olucak hissedebiliyorum aman olsun yada olmasın bardağın herzaman dolu tarafından bakarım amcam yanımda bu bana yeter yaw :hi: hadi benden bukadar görüşürük ortak :heyoo:

Geri