Güney Afrikalı sanatçı Jono Dry sadece kurşun kalemle yaptığı resimler gerçeğinden ayırt edilmiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasil bi kabiliyettir bu, hayran kalmamak elde degil.
bende çiziyorum ama böyle de görünce sinir bozucu oluyor kahroluyorum:lutfen:
Senin cizimlerinde cok basarili sen bide benim cizdiklerimi görde kendinle gurur duy![]()
Uyuma @ForseTi, çalış..!:p
@ForseTi, kabullenilmiş çaresizlik benimki..:p Neyse konuyu daha fazla baltalamadan kaçıyorum.: ))
teşekkürlerhadi ama çalışınca oluyor denemelisin
Kabiliyet yok cop adam bile cizemiyorum oderece yani![]()
teşekkürlerhadi ama çalışınca oluyor denemelisin
Kabiliyet yok cop adam bile cizemiyorum oderece yani![]()
bir çok kişi öyle der bende küçükken dümdüz çizgiler çizerdim nerden bilebilirdim el öyle alışıyormuş![]()
bir çok kişi öyle der bende küçükken dümdüz çizgiler çizerdim nerden bilebilirdim el öyle alışıyormuş![]()
Tamam denicem bende o zaman :p
Tamam denicem bende o zaman :p
eğitim videoları da yararlı oluyor yeter ki merakım var de sen![]()
eğitim videoları da yararlı oluyor yeter ki merakım var de sen![]()
Benim merakim muzige karsi resime karsi hic ilgi duymadim fakat bu sene ebru sanati dersi alicam bakalim neler cikicak ortaya![]()
Benim merakim muzige karsi resime karsi hic ilgi duymadim fakat bu sene ebru sanati dersi alicam bakalim neler cikicak ortaya![]()
oooo çok iyimiş ya benim her sanata karşı ilgim vardır Ebru sanatını öğren ve paylaş bizimle![]()
oooo çok iyimiş ya benim her sanata karşı ilgim vardır Ebru sanatını öğren ve paylaş bizimle![]()
İnsallah bakalim guzel seyler cikarsa ortaya paylasirim tabi![]()