Gerçek yüzünü gördükten sonra uzaklaşılan insan.

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bu tipler gerçek yüzlerini uzun zaman sonra ortaya çıkarırlar sizde onlara harcadığınız zamana acıyarak yolunuza devam edersiniz.
Yalnızlık korkularından herkese yakın olmaya çalışırlar ama maskeleri er yada gec yine düşer ve bu tipler yalnız kalmaya mahkumdurlar.​

hiç böyle bi durumla karşı karşıya kalmadım. sonradan muhabbetimi kesmiş olsam bile hiçbir arkadaşımın arkasından böyle konuşmam. arkadaşlarınızı doğru seçememeniz sizin probleminiz.

İnsan oğlu çiğ süt emmiş. Hangimiz yanılmadık. İnsanın olduğu yerde her şey olur.

Ben şaşırmıyorum.

Önemli olan daha çok hayal kırıklığı yaratmadan , tabi ki kendini çekmek.

Zorlamanın anlamı yok. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Sitem ve pişmanlık dolu bir konu daha.

elde kalan uzaklaşmaksa, bir daha anmamak ve karşılaşmamak en iyisidir ''kendiniz'' için.
gerçek yüz mutlak bir zamana ihtiyaç duyar ve o zaman yolculuğunda size belirli ipuçlar verir.
sonrasında tanıyacağın ve iyi seçtiğine inandığın kişiler genellemeye tabi tutulmaması gerek sonucu karakterde biter.

Sizde gerçek yüzünüzü gösterin ödeşin.

On yüz bin yüz tanımak da güzel.:) Daha var mı diye soruyor insan.

Yüz, gerçek yüz, adam , adam gibi adam, vs. vs..

Sıfatlar karakterleri tanımlamıyor zaten.

İnsan en geç büyüyen canlıdır. Heleki karakterin belirginleşmesi çok uzun zaman alır. Ve buda sabit değil değişkendir. Durumlar ve olaylar içerisinde insan ben yapmam dediğini bile yapabilir.

Yüzüne tükürdükten sonra uzaklaşıcaksın ders olacak olursa tabi

Geri