Gerçek www.google.com.tr sitesine bağlanılamıyor

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
Gerçek Google sitesine bağlanılamıyor, Gerçek Google sitesine bağlanılamıyor hatası, Gerçek Google sitesine bağlanılamıyor nasıl düzelir, google hata veriyor, google hatası, google chrome hatası,

google-a-baglanmiyor-500x473.jpg

Bilgisayarınızı açtınız chrome’u açtınız ve şağıdaki mesajla karşılaştınız. Gerçek Google sitesine bağlanılamıyor. Modemi kapatıp açtınız, diğer ayarları yaptınız düzelme yok. Bu sorunun çözümü tarih saat kaynaklıdır.

Çözüm: Bu durumda hemen yapmanız gereken sağ alttaki Tarih saat simgesine tıklamak ve tarih saati düzeltmek. Sorun düzelecektir.

bazen çalıştığım yerdeki komşularımızın bilgisayarlarında meydana geliyor.

gidiyorum tarihi saati düzeltiyorum, aaa nasıl yaptın lan? diye şaşırıyorlar :p çok zevkli.

saat ve tarihin değişmesinin nedeni de, bios pilinin işlevsel durumdan çıkmasından dolayıdır.

Benim hiç bölüme bakmadım ya başlığa bakıp girdim :o Teşekkürler paylaşım için :D

bazen çalıştığım yerdeki komşularımızın bilgisayarlarında meydana geliyor.

gidiyorum tarihi saati düzeltiyorum, aaa nasıl yaptın lan? diye şaşırıyorlar :p çok zevkli.

saat ve tarihin değişmesinin nedeni de, bios pilinin işlevsel durumdan çıkmasından dolayıdır.

Sen nasıl eğleneceğini biliyorsun :p

Benim hiç bölüme bakmadım ya başlığa bakıp girdim :o Teşekkürler paylaşım için :D

Rica ederim :D

Geri