Gerçek olupta sizi üzen biri mi ? Sanal olupta sizi herşeyden çok seven biri mi?

Konu sahibi son olarak 3715 gün önce görüldü
Bu nasıl soru ya :) ne varsa gerçekte var sanal mutluluklara ne kadar güvenebiliriz ki ?

Herseyden cok sevince daha fazla uzer anina noyim

Zamani geldiginde sanaldan cok sevmistim, reelde de "o olmazsa yasayamam" dedigim biri oldu. Birliktelikte uzdu, yalinlikta.

Gun sonunda yine uzuldu adam, yine uzuldu kadin.

Sanirim sevgiyi "sevgililik" adi altinda kisitlamayinca, ozgurce dolasmasina izin verdikce sanalda olsa, reelde olsa o mutluluk mevsimi bahara ceviriyor.

Ben sanaldan da üzebilirim :/ ne alakası var..

Ne sanalı ne gerçeği herkes beni üzüyor. Hayır, niye üzüyorsunuz beni arkadaşım?

Sanaldaki bir insan sizi her şeyden çok sevdiğini iddia ediyorsa zaten normal birisi değildir, uzak durmanızı tavsiye ederim. Sevginin sanalı olmaz fakat kişi bir insanı merak edip gözünde yüceltebilir ve farkında olmadan da kendi kafasında yarattığı bir hayale sevgi duyduğu hissine kapılır. Her şey o kişinin zihnindedir yani gerçekliği yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Sanal dediğiniz kişi Siri değilse ikisi de gerçektir zaten. Gidin buluşun karar verin. Kasmayın bu kadar

Sanal dedigimiz şey de bir yere kadar.Insanlar internet ağ kablolarında yaşamıyor.Sanal da olsa, hisleri var ve gerçek olabilir. Tabii bu ne kadar güvenilir tartışılır.
Internetten tanışmalara karşı ihtiyatlı olmak gerekiyor.Yazmak kolay,roman yazar gibi döşer insan.Gerçekliğini tartmak için tanımak gerekiyor.Yani bu konuda dikkatli olunmalı.Her şeyin aşırısı zarar.Çok sevmek degil,nerde olursa olsun güzel sevmek normal olan.
Gerçek hayatta ise insanı üzenle başa çıkmak daha kolay.Karşına alır,dinler ve neticelendirirsin.
Sonuç olarak ikisinde de hayal kırıklığı olabileceğinden aynı kapıya çıkabilir.

Geri