Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kılıçdaroğlu gerçek bir liderdi özlüyorum onuYönetmek bir Sanaat'tir. Yakışmakla hiç bir ilgisi yok. İmaj da çok önemli ama öyle yan işler için zaten danışmanlar var.
Bir ara bir yöresel basım evinde staj yapmıştım. Başka bir yer yoktu. Bir gün işyeri sahibiyle karşılaştık, ben köylünün biri yanlış kapıdan içeri girdi sandım. Herkes kendine düzen verdi, ben şaştım. Hiç bir özen göstermemiş kendine. Yönetenlerin çoğu böyle.
Mesela Merkel.
Emekli olmadı ki daha. Değişim isteyenlerin yelkeninden rüzgarı almak için taktik bir geri çekilme. Aynısını daha önce Deniz Baykal da yapmıştı yerine adı bile hatırlanmayan biri gelmişti. Sanırım 6 Ay kadar kaldı ve gitti.Kılıçdaroğlu gerçek bir liderdi özlüyorum onu
bu lafa Kılıçdaroğlu bile inanmaz ama öyle olsun.Kılıçdaroğlu gerçek bir liderdi özlüyorum onu
Kılıçtaroğlunu sevmiyorsun peki ama şuan chpnin başındaki hain soytarı lider mi? Kemal başkan sonuna kadar mücadele etti ama 6 lı masa ihanet etti maalesefbu lafa Kılıçdaroğlu bile inanmaz ama öyle olsun.
Biz ailecek tanıyoruz benim CHP'ye üye olmamı isteyen biriydi benim için kıymetli birisi.. Ben o yüzden seviyorum başka bir nedeni yokbu lafa Kılıçdaroğlu bile inanmaz ama öyle olsun.