Gerçek hastalar dışarda

Konu sahibi son olarak 76 gün önce görüldü
Bir psikiyatrist: "Psikiyatrislere gerçek hastalar gitmez, gerçek hastaların
hasta ettikleri kişiler gider" demişti.

Bu yüzden William Gibson şöyle diyor :
Kendinize depresyon veya düşük özsaygı teşhisi koymadan önce, çevrenizdeki insanların
ilk olarak gerçekte aşağılık insanlar olmadığından emin olun.

Hayat koşullarının insanı yorması bir tarafa bir de çevrenizdeki negatif bakış açılı insanlardan çekiyorsunuz maalesef.
Kendi adıma şayet bana olumsuzluk yüklüyor ise o kişiyi hayatımdan uzak tutuyor veya tamamen çıkartıyorum çünkü kimsenin sorunlu tavırları ile zaman kaybedemem. Hayat oldukça kısa ve bana iyi gelen insanlarla zaman geçirmeyi tercih ediyorum.

İnsanların çoğu kendi gerçeğinin farkında değil ve başka insanlara sorun yaratacak kadar da kompleks barındırabiliyorlar oysaki çözüm odaklı insanlarla hayat çok daha kolay ilerliyor.

Ya zaten genel anlamda insanlar yorucu psikologlar sadece başka pencereden bakmayı ve bazı şeyleri dogru sorgulaması için yol gösteriyor bence.

Hayat koşullarının insanı yorması bir tarafa bir de çevrenizdeki negatif bakış açılı insanlardan çekiyorsunuz maalesef.
Kendi adıma şayet bana olumsuzluk yüklüyor ise o kişiyi hayatımdan uzak tutuyor veya tamamen çıkartıyorum çünkü kimsenin sorunlu tavırları ile zaman kaybedemem. Hayat oldukça kısa ve bana iyi gelen insanlarla zaman geçirmeyi tercih ediyorum.

İnsanların çoğu kendi gerçeğinin farkında değil ve başka insanlara sorun yaratacak kadar da kompleks barındırabiliyorlar oysaki çözüm odaklı insanlarla hayat çok daha kolay ilerliyor.
Ömründen çalan hırsız, içerdense, aileden biriyse ne olacak?
atsan atılmaz, satsan satılmaz durumu yani

Ömründen çalan hırsız, içerdense, aileden biriyse ne olacak?
atsan atılmaz, satsan satılmaz durumu yani
Aileden çok yakın birisiyse elbette idareci olmak dışında seçenek kalmıyor ancak işi abartıp da çok ciddi manada sorun yaratıyorsa da yine bir şekilde mesafe koymak zorunlu yoksa ömür törpüsü gibi tüm yaşam kalitesini aşağıya çeker.

Geri