Bundan 1 ay önce ablamın karnında oluşan kisler yüzünden ameliyat olması gerektiğini söyledi doktorlar. Bizde apar topar onu hastaneye yatırdık.3 haftalık hastanede yatma süresinden sonra ameliyat günü geldi çattı.ablam korkuyordu bizler onun için telaşlıydık.tam 4 saatlik ameliyat sonunda ameliyathanenin o büyük kapıları açıldı ve sedye üzerinde henüz 23 yaşındaki abam belirdi.En basta onu gördüğümde öldüğünü sandım.ameliyat esnasında vücudu çok hırpalanmış ve gerçekten korkunç bir görünümü vardı.
Aradan 15 dk. geçti narkozun etkisiyle ablam ''canım çok yanıyo anneciğim beni kurtar''diye bağırmaya basladı.onu öyle görmeye dayanamıyordum.sanki bütün vücudum kesilmiş tuz dolu bir küvete yatırmışlar gibi canım yanıyordu.son defa yanağından öptüm ve hastaneyi terkettim.Ogece yanında annem kaldı refakatçi olarak.her 10 dk.da bir arıyor nasıl olduğunu soruyordum.zamanı iteleye iteleye sabahı getirmiştim en sonunda.çıktım hastaneye ablamı görmeye gittim.gözleri açık yatıyordu.Ameliyat yerinin çok acıdığını söylüyordu.akşam nasıldın çok ağrın varmıydı diye sorduğumda ağlamaya başladı.ablamın dilinden dökülen sözler şunlardı.''GECE IŞIK SÖNÜKTÜ HERKES UYUYORDU.BİRDEN KAPIDA DAHA ÖNCE BU HASTANEDE HİÇ GÖRMEDİĞİM BİR DOKTOR BELİRDİ.ODADA 5 KİŞİ OLMASINA RAĞMEN KAPIDAN DİREK BENİM YANIMA GELDİ ODA KARANLIKTI FAKAT YÜZÜ NUR GİBİ PARLIYORDU.ELİMİ TUTTU,GÜLÜMSEDİ BAŞIMI YÜZÜMÜ VE KARNIMI SIVAZLADI.ONUN ELİNİN DEĞDİĞİ YERDE ACILARIM BİTİYODU.SANKİ BÜTÜN AĞRI VE ACILARIMI AVUCUNUN İÇİNE ÇEKİYORDU.SON BİR GÜLÜMSEMESİNDEN SONRA ARKASINI DÖNDÜ TAM KAPIDAN ÇIKARKEN ARKASINDAN BAKMAK İSTEDİM AYAKLARI YOKTU UÇUYORDU''dedi.Bu sözler karsısında sok olmuştum.Gerçekten enterasantı.allah tarafından gönderilmiş bir melekmiydi yoksa başka birsey mi?
Aradan 2 gün geçmişti.Ablam bütün doktorlara anlatıyor fakat doktorlar bu konu karsısında YORUMSUZ KALIYORLARDI.Hastaneden çıkmasına 2 gün kala ablamın hastanedeyken arkadas olduğu bir hemşire ablamı yatağından kaldırarak onunla birlikte bir odaya gitmesi söylüyor.odaya giriyorlar ablam kasvet dolu bu odadan sıkılıp çıkmak istiyor.Hemşireye beni buraya neden getirdin bu oda çok sıkıcı bir oda diyor ve bu sözün üzerine hemşire 3 yıl önce bu odada bir doktor arkadasımız intihar etti o yüzden biz bu odaya yanlız giremeyiz demiş.ve daha sonra konuşma uzadıkça ablam hemşireden gece 3 surlarında bu hastanede telli duvaklı gelin gezdiğini ve çoğu doktorun bu olaya sahıt olduğunu öğrenmiş.bu hastanede hayaletler geziyormuş.
bu olaydan ben çok etkilendim.siz ne düşünürsünüz bilmem.