Gerçek benliğinizi biliyor musunuz? Kendinizin farkında mısınız?

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1437 gün önce görüldü
Gerçek benliğinizi biliyor musunuz? Kendinizin farkında mısınız?

Elandiel yapma ama :) böyle bir soru böyle bir forumda sorulur mu .. Hadi sordun cevap verebilecek potansiyele sahip üyeler mi var sandın burada !

İdeal benlikle karıştırmıyoruz en azından, ne olmak istediğimiz ya da nasıl göründüğümüzden çok ne halt olduğumuzu önemsiyoruz Sahi oradan nasıl görünüyoruz EkSen :) :)

Aynaya baktığında somurtmasından gülümseyişine kadar kalbimden geçenlerin tam olarak aynaya yansımadığının farkındayım. Buna benzer bir konuda günlük hayatta muhattap olmak olduğum insanların bir kısmına mütevaziyet gerektiren zorluklardan dolayı olduğunu da biliyorum. Sevdiğim ve bana saygısını sevgisni bozmayan hiçbir insan yapmacık olmamakla birlikte insanların geneline konu farketmeksizin açık sözlüyüm. Uzun lafın kısası ben her zaman böyle oldum ve olmaya devam edeceğime kendime söz veriyorum. FARKINDAYIM ! ! !

Bazı bazı çevremde peşkeş çeker gibi kendinden bir haber olan insanların, özleriyle mübalağada bulunduklarını görünce klozet ihtiyacı duyuyorum kusmak için.

Her gün değişiyorum, değişeceğim. Tanımıyorum. Farkında değilim. Tutarsız kalacağım.

Çocukken kendime sormuştum; bu dünyada bir tek sen mi yaşıyorsun?

İdeal benlikle karıştırmıyoruz en azından, ne olmak istediğimiz ya da nasıl göründüğümüzden çok ne halt olduğumuzu önemsiyoruz Sahi oradan nasıl görünüyoruz EkSen :) :)

Gaza gelmeniz gereken doğan görünümlü şahin gibisiniz :)
Nitekim amacıma ulaştım sayılır .. Kız sabahtan beri güzel güzel konular açıyor yorum yapan yok .. Dedim bari milleti azıcık tahrik edeyim ..
Başardım mı sizce :)

Nitekim amacıma ulaştım sayılır .. Kız sabahtan beri güzel güzel konular açıyor yorum yapan yok .. Dedim bari milleti azıcık tahrik edeyim ..

Sevgili eksen şimdi; beni tek tük kişi hariç pek sevmezler. O yüzden açtığım konular rağbet görmüyor. Kavga ederkenki halim daha cezb edici geliyordur. Bu arada tşk ederim, kesinlikle başardın.:)

Tam farkına varacagim degisiyorum. Tutarsizim, şu açıdan iyiyim diyebileceğim bir şeyim yok o yüzden övgüye de yer veremiyorum kendimde. Bilincinde olduğum tek şey zihnimin kötülüğü.

Ne mutlu ki Şahin olarak görmüşsünüz oysa şahin görünümlü serçe idim:)
Gaza getirirken engin bilgilerinizden de yararlanmak isterdim kendi adıma :)
Teşekkürler efendim.

İnsan kendini tanıdıkça kendinden soğuyor bence bana öyle oluyor şahsen

Bir süredir kendimden uzağım, kendimi tanıyorum lakin fazla yakınlaşamıyorum. Neden mi? Öyle işte.

Tüm eksi,tutarsız,huysuz, yanlarıma rağmen huylarımın biricikliğini seviyorum. Çünkü beni ben yapan şeyler bu özelliklerim. Kendime kurban olurum be.

Geri