Gerçeği Açıklamalıydım

Konu sahibi son olarak 2665 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum yaklaşık 10 gündür forumda sessiz sedasız dolaşıyorum sakın yanlış anlamayın sizinle alakalı bir durum değil ben hepinizi çok seviyorum ve size olan güvenimde sonsuz size yansıtmak istemediğim bir gerçeği şimdi anlatmak istiyorum.

Sessizliğimin nedeni sağlığımla ilgili bir sorundu iş yerinden de bu sağlığım dolayısı ile işten çıkarılacaktım ki son anda bir çare düşünüldü ve heyet raporu istendi kendimi hastalığın pençesinde bulduğum için pek aktif olamadım konu açmak istedim açamadım kendimi yeni yeni toparlıyorum ve konu açmaya çalışıyorum henüz tam toparlanmış ta sayılmam eğer bu konuyu sizden saklayarak sizi kırmışsam özür dilerim saygılarımla *Asİ-yÜrEk*

Geçmiş olsun, problem her ne ise umarım en kısa sürede geçer...

Geçmiş olsun bence foruma girmeyin bile iyice iyileşene kadar. Burası değil sağlığınız önemli.

Geçmiş olsun,kendinizi iyice toparlayın iyileşin sağlığınız herşeyden önce gelir (:

Geçmiş olsun..
Rabbim tez zamanda şifa verir inşAllah..

geçmiş olsun, acil şifalar. özel değilse rahatsızlığın nedir öğrenebilir miyim?

çok geçmiş olsun, önemli bi şey değildir inşallah.:/

hocam geçmiş olsun. Mevlâ şifa versin sıkıntı etme bunları.

Rahatsızlığımı merak eden arkadaşlara şu kadarını söyleyeyim iş yerinde birkaç kez halsiz düşüp bayılma olayı yaşadım ve bu benim işime son verilmesi olayına zemin hazırlamıştı fakat yazıyı okuyan arkadaşlar çözümü de okumuşlardır son fırsatım işim konusunda.

ilaç tedavisi ile rahatsızlığım azaldı rahatsızlığım vitamin eksikliğinden kaynaklı halsizlik uyuşukluk ve bayılma olarak ortaya çıktı ve Nörolojik bir sorun olduğu söylendi güzel dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum salı günü son tetkik çarşamba heyet perşembe heyet raporu nasipse cuma iş başı.

Saygılarımla toparlanmaya başladım foruma zaman ayırmaya çalışacağım arkadaşlar emin olabilirsiniz.

Allah şifa versin.İnşallah sağlığına kavuşursun.

Geçmiş olsun şifa diliyorum. Umarım tetkik sonuçların iyi çıkar.

Rabbim acil sifalar versin...

Geri