Geometri Sorularımı Çözemiyorum

Konu sahibi son olarak 4312 gün önce görüldü
ya çözemiyorum bilen birileri çözümünü yazarak gönderebilir mi ?
e3e6f22244e557f1758d397a98734145_1381517074.jpg

Lisede ve Üniversitede Matematik görmedim :D

Türkçe , Edebiyat , Tarih , Coğrafya olsaydı seve seve yardım ederdim :)
Nil nehrinden nasıl çıkarmışlar Mısır'da o şekilleri hala aklım almıyor :(

1-E
2-A
3-B
4-C
5-C
6-D
7-E
8-C

sistem 1,2,3,4,5,6,7,8
misli 2 :(

şaka yapıyorsun herhalde, sen bildiğin, hocanın sana ödev olarak verdiği şeyi çözmeye üşendiğinden bize çözdüreceksin.
Geometriyi şekil olarak sevebilirim ama ders olarak asla .

ya çözemiyorum bilen birileri çözümünü yazarak gönderebilir mi ?
e3e6f22244e557f1758d397a98734145_1381517074.jpg

tugzf.jpg

Karanlıkta ve elimde çözdüğüm için biraz çirkin oldu fakat temize geçip te gönderebilirim. Neyse . Çözümlerde pek anlatım yok genelde hep işlem . Dikkatli incelerseniz tüm sorularda mantık hep aynı. 1 dikdörtgenin iç açıları toplamı = 360 dereceye. Soruların hepsi ordan geliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. ımm birde 1 sorunuzu bende çok uğraştım ama çözemedim. Öğretmeninize danışırsanız iyi olur.

Derdin var sandım Genç
Seninki defter kağıtmış, Gönül sandım bende.
Kağıttan anlamıyorum.

sonuçta yardım istemiş bilemeyebilir çok aşırı tepki verenleri anlamıyorum hepimiz ögrenci olduk :S ve biliriz ki çogu zaman böyle zamanlarda zor duruma düşebiliyoruz hoca neden çözemedin demez niye çözmedin der :S
[MENTION]~ Pαяαdiѕє.[/USER] umarım kısa zamanda kavrar ve ögrenirsin gerçekten işin zor bende hiç anlamam

She` tebrik ederim seni sabırla oturup çözdügün için ...

tugzf.jpg

Karanlıkta ve elimde çözdüğüm için biraz çirkin oldu fakat temize geçip te gönderebilirim. Neyse . Çözümlerde pek anlatım yok genelde hep işlem . Dikkatli incelerseniz tüm sorularda mantık hep aynı. 1 dikdörtgenin iç açıları toplamı = 360 dereceye. Soruların hepsi ordan geliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. ımm birde 1 sorunuzu bende çok uğraştım ama çözemedim. Öğretmeninize danışırsanız iyi olur.

Çok teşekkür ederimmm , çok yardımcı oldun cidden sabırla çözmüşsün ne kadar teşekkür etsem az :)

@She` ne yaptın. canım topağı gebertmişsin. ne malzemeler, ne espriler çıkardı burdan. bir kaç entry iyi gitti. hatta ben de hazırlamıştım. ama gereği kalmadı.. üzgün adam smili

dipnot: she den sonraki nedir? copy paste yaparak menşınlayabildim.

@She` ne yaptın. canım topağı gebertmişsin. ne malzemeler, ne espriler çıkardı burdan. bir kaç entry iyi gitti. hatta ben de hazırlamıştım. ama gereği kalmadı.. üzgün adam smili

dipnot: she den sonraki nedir? copy paste yaparak menşınlayabildim.

Sağlık olsun :)))

Geri