Genlerinize Göre Baskın mısınız Çekinik mi? Testi Çözün, Hemen Öğrenin!

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Konu sahibi son olarak 3320 gün önce görüldü
İnsanlar, DNA'larındaki özelliklere göre baskın (dominant) ya da çekinik (resesif) olabiliyor. Bunu belirlemekse zahmetli iş: Ne gerek var! Bu testi çözerek baskın mı çekinik mi olduğunuzu saniyeler içinde anlayabilirsiniz.
Teste Başlayın

Baskınmışım.

Tam bir lidersiniz: İkinci planda kalmak, gözardı edilmek, saf dışı bırakılmak sizin için söz konusu bile olamaz. Takımın kaptanı, ailenin reisi, sınıfın başkanı, ilişkilerin de baskın tarafısınız. Bunu ben değil genleriniz söylüyor. İşte bu yüzden her zaman "ayaklar ne zaman baş oldu" deme hakkınız var.

alla allaa hiç mi hiç alakası yok :T:

Tam bir lidersiniz: İkinci planda kalmak, gözardı edilmek, saf dışı bırakılmak sizin için söz konusu bile olamaz. Takımın kaptanı, ailenin reisi, sınıfın başkanı, ilişkilerin de baskın tarafısınız. Bunu ben değil genleriniz söylüyor. İşte bu yüzden her zaman "ayaklar ne zaman baş oldu" deme hakkınız var.

Külliyen yalan olabilir de olmayabilir de bilemedim .p

Arka plandasınız; ama bu hiçbir zaman, sizin ezik, yenik, paspas olduğunuz anlamına gelmiyor. Her daim, inceden iş yürütmek, işleri sakince yola koymak iyidir. Baskınlar gaza geledursun ve "dünyayı biz yönetiyoruz" diyedursun; siz dudağınızda alaycı gülümsemeyle "yav he he" deme hakkınızı saklı tutun! Çünkü asıl başarı çekiniklerindir, şişşşt uyandırmayın baskınları:)

Baskınmışım.

alla allaa hiç mi hiç alakası yok :T:
Banada bu çıktı kesinlikle doğru:D

Tam bir lidersiniz: İkinci planda kalmak, gözardı edilmek, saf dışı bırakılmak sizin için söz konusu bile olamaz. Takımın kaptanı, ailenin reisi, sınıfın başkanı, ilişkilerin de baskın tarafısınız. Bunu ben değil genleriniz söylüyor. İşte bu yüzden her zaman "ayaklar ne zaman baş oldu" deme hakkınız var:)

Baskınmışım.

Tam bir lidersiniz: İkinci planda kalmak, gözardı edilmek, saf dışı bırakılmak sizin için söz konusu bile olamaz. Takımın kaptanı, ailenin reisi, sınıfın başkanı, ilişkilerin de baskın tarafısınız. Bunu ben değil genleriniz söylüyor. İşte bu yüzden her zaman "ayaklar ne zaman baş oldu" deme hakkınız var:)

Çekiniğin alasıyım, teste başlamadan söyleyebilirim rahatlıkla. :p

Geri