Geniş omuzlu olduğunu sanan erkek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
1706471563574.png

Şu şekil olacak

Spor salonlarında tüm gün bu detay için uğraşıyorlar anlaşılan.:)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bence biraz doğuştan gelen bişey gibi geliyor bana geniş omuz

doğrudur, genetiktir omuz çatınız geniş ve düzgün ise ancak sporla destekleyip daha hoş görüntü yaratılabilir. bodybuilding yaparak omuzları kemik yapısı olarak genişletmek mümkün değildir, ancak şişkin hat çıkartırsın, bokunu çıkartırsan da omuzlarla kafan birleşir, boyunsuz, dambersiz tıra benzersin.

genetik olmak dışında omuzları doğal yolla genişletmenin tek ihtimali gelişim çağında küçükken yüzme sporu ile ilgilenmektir. zaten en geniş omuzlu sporcular, yüzücülerdir dikkat edersiniz.

lanet olsun yine her yerimden bilim fışkırıyor.

Başka bi damızlık enstitüsüne basvurabilir.
Genis omuz semeni ariyan kadinlar hataya dusmesin

doğrudur, genetiktir omuz çatınız geniş ve düzgün ise ancak sporla destekleyip daha hoş görüntü yaratılabilir. bodybuilding yaparak omuzları kemik yapısı olarak genişletmek mümkün değildir, ancak şişkin hat çıkartırsın, bokunu çıkartırsan da omuzlarla kafan birleşir, boyunsuz, dambersiz tıra benzersin.

genetik olmak dışında omuzları doğal yolla genişletmenin tek ihtimali gelişim çağında küçükken yüzme sporu ile ilgilenmektir. zaten en geniş omuzlu sporcular, yüzücülerdir dikkat edersiniz.

lanet olsun yine her yerimden bilim fışkırıyor.
Evet omuz konusunda güzel aydınlattın bunu sevdim

Benim olmadıktan sonra çokkta şaaapmıyorum . Şaka şaka abartmadan olsun mümkünse

geniş g.ötlü daha iyi sizin için ele gelir erkeklerin popisine bakmanızla kalmaz

@Spy omuzların genişmiydi canım senin

Muhtemelen ben kendisinden daha geniş omuzluyumdur.

images

Geri