ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence biraz doğuştan gelen bişey gibi geliyor bana geniş omuzSpor salonlarında tüm gün bu detay için uğraşıyorlar anlaşılan.![]()
Evimin yanında spor salonu var ve herkes birbirine benzediğine göre sporla da mümkün olabilir.Bence biraz doğuştan gelen bişey gibi geliyor bana geniş omuz
Tamam sporda şekil alması için yardımcı oluyorEvimin yanında spor salonu var ve herkes birbirine benzediğine göre sporla da mümkün olabilir.![]()
Bence biraz doğuştan gelen bişey gibi geliyor bana geniş omuz
Evet omuz konusunda güzel aydınlattın bunu sevdimdoğrudur, genetiktir omuz çatınız geniş ve düzgün ise ancak sporla destekleyip daha hoş görüntü yaratılabilir. bodybuilding yaparak omuzları kemik yapısı olarak genişletmek mümkün değildir, ancak şişkin hat çıkartırsın, bokunu çıkartırsan da omuzlarla kafan birleşir, boyunsuz, dambersiz tıra benzersin.
genetik olmak dışında omuzları doğal yolla genişletmenin tek ihtimali gelişim çağında küçükken yüzme sporu ile ilgilenmektir. zaten en geniş omuzlu sporcular, yüzücülerdir dikkat edersiniz.
lanet olsun yine her yerimden bilim fışkırıyor.
Evet omuz konusunda güzel aydınlattın bunu sevdim
Merakla bekliyorum ahahahakşama geniş omuzlarımın fotoğrafını atayım da kıskanları çatlatayım biraz. ters huni vücutluları.