General Mobile

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Forumda konu açmıştım bir iki arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım. 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum.
Bunların bir de "elit" ve "2"si varmış.

discovery 2 modelinin çıkış tarihi ağustosun ilk haftası denmişti. eli kulağındadır.
elite 32 gb modeli de discovery 1 ve 2 modellerinden biraz daha üstün özellikli ve kullanışlıdır.

discovery artık alınmaz, daha ucuza daha iyisi Moto G alınır (şu anda 630 tl)

fiyat bakımından motorola daha avantajlı gibi gözüküyor ama özellik bakımından bazı farklılıklar var. ekran boyutu, kamera çözünürlüğü ve artırılabilir hafızası olması discovery'nin avantajları. motorola'nın da tek iyi yönü pil bakımından biraz daha iyi olması.

moto g performans olarak önde, google desteği arkasında, android 4.4.4 var şu an android L de gelebilir, şahsen bunlar benim için daha önemli kriterler

Androidden onceki modelleri de iyi olan ama yine de bu kadar ses getirmeyen iki kafadarin kurmuş oldugu mobil cihaz sirketi. Boyle devam ederlerse pazar paylarini yukselteceklerdir.

Alalı 4 ay falan oldu artik saçma sapan şeyler yapıyor arada tek benmiyim sknti çeken geneli memnun sanirim

Çin'den aldıkları makinenin üzerine kendi markalarını basıp herkese Türk markası diye tanıtan,kötü işçilik ve donanıma bağlı sorunları ile müşterilerini mağdur durum'da bırakan,yazılımsal hiç bir destek vermeyen değim yerindeyse çakal bir firma.

Geri