Genelde forum kullanan kişiler

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
kendisine sanal bir karakter oluşturmak için bulunan vatandaşlar olarakta sınıflandırılabilirler.

işsizler misal ben :T:

Yurt dışında yaşayan ve "yalnızlık" çeken kızlarımız.

20li yaşların başındayım onu tutturmuş, okul bitti kendi işimin başındayım.

Yoğunluk koşuşturma iş güç derken burası kafa dağıtıp soluklandığım bir yer.

forumsal neti çok seviyorum buradakiler beni acaaayip eğlendirio :)))))

fransız abla ve melez kaprisleri zamanında üye oldum, beni 2 - 3 kere banlatmıştı ama forumun en güzel zamanlarıydı.

Şu sıralar telefonun şarja ihtiyacı olduğu zamanlar da giriyorum foruma.

Gündeme dair (spor, siyaset) ve ortak zevkler (müzik, dizi, sinema) üzerinden yorumları paylaşabilme, aynı fikirde olunan kişilerle kurulan sohbet ortamı, farklı düşünce ve beğeni tarzlarıyla girilen münakaşalar ki bunda sporun payı büyük .. Ben forum kullanıcılarının büyük bölümünün bu sebeble burda olduğunu düşünüyorum ..
Gündeme dair düşüncelerini dile getirebileceği bir yer burası ..
Sıcağı sıcağına tepkiler alabiliyor bu düşüncelerine karşılık olumlu yada olumsuz ..
Çıkış yaptıktan sonra tekrar foruma girme nedenlerinden başlıcası budur sanırım ..

Vakit geçirmek iyi oluyor. Sohbeti de seviyorum ama henüz edemedik.

zaman geçsin, belki iki gülerim diye bakınıyorum genelde okuyorum

Kalıcı kullanıcılar uzun süre forumlarda takılmış kişilerden oluşuyor.

bütün internet sitelerinde aynı popülasyon mevcut, gençler çoğunlukta, konudaki ilk mesajda belirtilen özellikler mevcut yani her yerde. internette çok vakit geçiren kitle bu çünkü.

Vakit öldürmek benim nazarimda. Boş kaldigim zamanlarda eskiden bu yana gelen alişkanliğim bakiyorum ara ara.

Ben forumu bilgi paylaşım sitesi olarak kullanıyorum arada güzel sohbetlerin olmuyor değil iyki varsiniz:)

Ameleyim siva yapiyorum ve forum cok uygun abeeee

Geri