Genelde forum kullanan kişiler

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
20 li yaşlarda ve öğrenci
Taze mezun askere gitmeyi bekleyen
Masa başı çalışıp canı sıkılan
Yazmayı ve okumayı seven.
Tipler olarak karşımıza çıkar. Daha detaylandirabiliriz duruma ve şartlara göre.

Ben ilk 13 yaşında üye olmuştum :p
fazla zamanı olanlar kullanıyo genelde

Genelde okumayı ve yazmayı seven insanlardır. İmla anlayışı da ilk takıldığım forumlara nazaran giderek gelişme gösteriyor.

realde bayanlarla yahut erkeklerle konuşamayan net alemine gelince don-juan yada marlyn monroe kesilen kişilerin net alemi sayesinde bürünmek istediği karakter olmasına elverişli
insanın alteregosuna bürünmesini sağlayan paylaşım platformuda olabiliyor kimi zaman
zamanla basmakalıp yakışıklı erkek avatarları yada güzel kız avatarları olması ve içinde nickininde yazmasıyla birlikte avatar anlamının kolpalaştığı ve eski tadı tuzu yok artık forumculuğun denilebildiği yerde olabiliyor bazen

Masa başı canı sıkılanlar bölümünden bir bilet alayım lütfen .. Yazmayı ve okumayı sevenler de olur ..

sekse doymayan ihtiraslı yakışıklı adeleli entelektüeller

o kadar yoğunum ki erkek arkadaş bulmak için kullanıyorum ben problemsiz ilişki :p

4'e, 5' e belki de 6' ya ayrılan tiplerdir.
-Burda zeki görünüp, esasında bi mok olmayan tipler ( kendimden biliyorum)
-Siyasetle, demokrasiyle ilgili görünüp, kendi fikirlerini dayatmaya çalışan ahmak tipler ( bunu kendimden bilmiyorum )
-kız-erkek tavlayıcıları
kaç oldu la?
3
şimdilik 3' e ayrılıyolar, ilerde biraz daha ayırırım, şimdi biraz işim var

Bi ben olamayan zavallılar alslflşgşg
Şaka la şaka aranızda 3 5 tane var benim gibi mükemmel

son zamanlarda ergen yerı olmaya basladı forumlar.

Ben 12 yasinda mi ne uye olmustum forumlara :d

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk askerden geldiğim zamanlardı galiba 10 yıl once forumlardan program, mp3 vs yararlanmak icin takılırdım

İlk askerden geldiğim zamanlardı galiba 10 yıl once forumlardan program, mp3 vs yararlanmak icin takılırdım
La sen kac yasindaasin?[emoji23]

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogum günüm 15 gün önceydi ama Saol yinede kutladığın icin :asd:

Çoğu sıkıldığı için buradadır.

Geri