Genel İngilizce Kelime Ezberleme Seti - 4 CD - Günde 1 Saat Yeter!

Konu sahibi son olarak 3139 gün önce görüldü
Genel İngilizce Kelime Ezberleme Seti - 4 CD - Günde 1 Saat Yeter!

İngilizce konusabilme, yazabilme veya okuyabilmenin olmazsa olmaz kosulunun kelime bilgisine dayalı olduğu bir gerçektir. Bu nedenle hangi kursa gidiyor veya hangi yöntemle İngilizce öğrenmeye çalıstığınıza bakmaksınız bu set size yardımcı olacaktır. Eğlenerek öğrenme üzerine kurgulanan setimiz; sizi sıkmadan kelimeleri öğretecek ve ezberletecektir.

Not: 4 CD olusan setimizin ilk 3 CD’si bölümlendirilmis kelime oyunlarından olusmaktadır. Bu CD’ler ile ilgili bilgilendirme ve kelime sayıları kullanım kılavuzunun diğer sayfalarında anlatılacaktır. 4. CD’miz 150 bin kelime ve 5 farklı öğrenme yönetimi içeren bir sözlükten olusmaktadır. İlk 3 CD’mizi bilgisayarınıza takarak çalısacak, 4. CD’mizdeki programı ise bir sefere mahsus kurmanız gerekecektir.

Linkler:

part 1: Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
part 2: Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
part 3: Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
part 4: Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
part 5: Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

Eline sağlık mahzunem, Ingilizce öğrenmek isteyenlerin işine yarayacak bir eğitim seti.

paylaşım için teşekkürler.

aslına bakılırsa kelime öğrenmek, grammer bilmek bunlar herkesin yapabileceği şeyler.
benim de grammer bilgim gayet iyiydi ama speaking'im yoktu.
piyasayı araştırdım infolang dil okulunun speaking ile ilgili titizliği üzerine çok yorum duyduktan sonra bu kursa gittim.
gerçekten şuanda ingilizce konuşabilmenin ne kadar önemli olduğunu anlıyorum.

genelde yorumları okuduğunuzda infolang dil okulları na çok güszel yorumlar yapılmış bende bu dönem gitmeyi düşünüyorum dilini geliştirmek isteyenlerede tavsiye ederim..:heyoo::heyoo::heyoo::heyoo:

tekrar tekrar tekrar
her şey tekrar yapmaktan geçiyor,tekrar yapılmadıgı sürece ingilizce çok çabuk unutulur

dostum kelime ezberi çok önemli yanına ek kursla tam iyi bi şekilde dil öğrenile bilinir mesela bi kursvar infolang dil okulu diye biyer orada garanti öğrenme diye bi eğitim sistemi varmış gerçekden iddalı bi olay çünkü ,%90 devamlılığın varsa kurunda başarısız olduğun takdirde aynı kursu tekrar ücretsiz alabiliyosun kursa gitmeyi düşünenler varsa buraya bi baksınlar.

Geri