Soru C Gençlik 30'da mı 35'de mi biter?

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Biyolojik yaş ve yaşam koşullarının yarattığı etkiye göre değerlendirilebilir.
Enerjik, mutlu ve sağlıklı olduğunuz sürece yaş almanın olumsuz etkisi çok fazla yaşamınıza yansımaz çünkü önemli olan biyolojik olarak hangi yaşta olduğunuzdur.

gençliğinizi siyasete kurban etmeyin

Bir kaç Cuma öncesi daha az yaşlı olanlar daha yaşlı olanlar hakkında yaşlı olarak söz ediyordu. Kendilerini de gençler olarak tanımlıyordu. Sonra birisi, biz önceden birinin 50 yaşında olduğunu duyduğumuzda, adama bak ne yaşlıymış derdik dedi. Evet, rahmetli dedem 60 yaşında vefat etmişti ve son yıllarında çok zor hareket ediyordu. Kendilerini genç olarak görenler de sanırım o yaşlardalar. Bilim geliştikçe, veya refah arttıkça, yada cehalet unutuldukça, daha uzun yaşıyoruz. Hatta eskiden 40 sonra doğum yapan olmazdı. Madona bile 42 veya 43'ünde Hormon tedavisi sayesinde doğum yapabilmişti. Günümüzde ise 40 üstündekiler de önlem alıyor.

Sağlıklı yaşarsanız genç kalırsınız.

Bir kaç sene önce benden genç bir bayana yenge demiştim. Kadının bakışları aklımdan çıkmadı. Kesin üzüldü. Sağlığınızı yitirdiğiniz an yaşlanıyorsunuz. Ve Biolojik yaşınız ilerlemişse kolay düzelmiyorsunuz.

37,5 ta anlaşalım derim.

Bir kaç Cuma öncesi daha az yaşlı olanlar daha yaşlı olanlar hakkında yaşlı olarak söz ediyordu. Kendilerini de gençler olarak tanımlıyordu. Sonra birisi, biz önceden birinin 50 yaşında olduğunu duyduğumuzda, adama bak ne yaşlıymış derdik dedi. Evet, rahmetli dedem 60 yaşında vefat etmişti ve son yıllarında çok zor hareket ediyordu. Kendilerini genç olarak görenler de sanırım o yaşlardalar. Bilim geliştikçe, veya refah arttıkça, yada cehalet unutuldukça, daha uzun yaşıyoruz. Hatta eskiden 40 sonra doğum yapan olmazdı. Madona bile 42 veya 43'ünde Hormon tedavisi sayesinde doğum yapabilmişti. Günümüzde ise 40 üstündekiler de önlem alıyor.

Sağlıklı yaşarsanız genç kalırsınız.

Bir kaç sene önce benden genç bir bayana yenge demiştim. Kadının bakışları aklımdan çıkmadı. Kesin üzüldü. Sağlığınızı yitirdiğiniz an yaşlanıyorsunuz. Ve Biolojik yaşınız ilerlemişse kolay düzelmiyorsunuz.

37,5 ta anlaşalım derim.
Sen bilmezsin bizim ülkeyi jdkdkdkd bizim ülkede o şehirden şehire değişiyor hsjdjdjdkd İzmir’in insanı 60 yaşında da genç ruhlu ama mesela bir Konyalı öyle değil 40tan sonra bitik

içimdeki çocuğa sarılmayı bıraktığımda……

Sen bilmezsin bizim ülkeyi jdkdkdkd bizim ülkede o şehirden şehire değişiyor hsjdjdjdkd İzmir’in insanı 60 yaşında da genç ruhlu ama mesela bir Konyalı öyle değil 40tan sonra bitik
Çocuk yaşta güneşin altında tarımda çalışmaktan kaynaklı bir durum. İzmirliler bahçesi yok, tarlası yok, yan gelip yatıyor. Tabi ki genç kalır. Ben hangi ülkedenim bu arada?

sevişemediğimde
şimdi dağılabilirsiniz

bence yas olarak 40-45 gencliginin son demleri gibi. sadece yas olarak ama.

geçen canlı müzikte bir çift vardı 55-60 yaşlarında biralarını söyleyip şarkılara eşlik etmişlerdi yaşla alakası yok diye düşünüyorum bende

39 yaşındaki kuzenim aklıma geliyor nası ama max 30 gosteriom dimi diyor bana hep : )
inanılmaz kafalar

Geri