Gençliğin bunalımında ideal yokluğu mu yoksa eğitim noksanlığı mı etkendir?

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Üyeleri;

26. Haftanın Tartışma Konusu: Gençliğin bunalımında ideal yokluğu mu, yoksa eğitim noksanlığı mı etkendir?

PARASIZLIK imkan kisitliligi, hayal kurmayi imkansiz hale getiriyor sagolsun devletimiz.

Yeni nesil ailelerin biricik çocukları onlar! Her ne isteseler her şey önlerinde.. Saygı sıfır kendilerini dünyanın merkezinde görüyorlar. Bu nedenle de düşünmek gibi bir ideale ulaşmak gibi amaçları yok hele ki kendilerini çalışmak zorunda hiç mi hiç hissetmiyorlar. Az iş çok para istekleri hep baki.. Bir zamanın baskıyla büyüyen nesli : "Biz yaşamadık, onlar yaşasın" gibi saçma söylemleriyle bugünün gençliğini yetiştirdiler. Aileler çocuklarını dokunulmaz hale getirdikleri için öğretmenler de yeterli eğitimi veremiyor maalesef..

Bizim bi hoca vardı çok zor sorular sorardı bana dönüp cevaplamak ister misin derdi bön bön bakmak yerine Hoccam müsaadenizle ben bi gidip çay içip geleyim derdim

İdeal yokluğu sadece gençliğin değil bütün ülkenin problemi. Betona harcadığımız milyar dolarlar yeter.

Gelecek kaygısı taşıdıkları için en kolay nasıl para kazanabileceklerine odaklanıyor ve başarısız olduklarında da hayal kırıklığı yaşıyorlar.

gençli mahvettiler ya
ney gençliğiydi o x miydi z miydi
neyse işte
mahvettiler

Geri