Gençlerin illere göre flört haritasıymış. Sizin yorumunuz nedir kendi ilinize göre?

• Kullanıcı foCus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
paylaşımcılar neyi paylaşıyor anlamadım

memleketim artvin'e tayini çıkan doktor, hemşire ve öğretmenlerin flört bağımlısı olması yüzünden ne hallere düştük... sarı kız ve dut ağaçlarıyla flörtleşilirdi oysa....
listedeki en doğru yer eskişehir, tren garından çıkarken flört başlıyor.
cehape'ye ait kıyıları görüyorsunuz, bunlar sapık zihniyet... bunların derdi yuva değil...

başkent aşk acısı çekiyormuş

Aslında ilginç değil deniz gören yerler daha fingirdek. Gençler çıkıp sahilde biralarını içip aşkını yaşarken karasal iklimdekiler depresyonda : )

İstatistikte standart sapma Kayseri’ye ait. Onlarda akıllı insanlar işini bilir parayı basa basa yaşar aşkını ahahaass

paylaşımcılar neyi paylaşıyor şimdi .p

Paylasimci olarak adana daha dogru olurdu. Orda bir yanlislik var. Swing in s si yok o adamlarda

Kars olarak "Flört nedir?" diyoruz

memleketim artvin'e tayini çıkan doktor, hemşire ve öğretmenlerin flört bağımlısı olması yüzünden ne hallere düştük... sarı kız ve dut ağaçlarıyla flörtleşilirdi oysa....
listedeki en doğru yer eskişehir, tren garından çıkarken flört başlıyor.
cehape'ye ait kıyıları görüyorsunuz, bunlar sapık zihniyet... bunların derdi yuva değil...

Tren Eskişehir il sınırlarına girince başlıyor. Sadece Eskişehirli olmayanlar gara kadar bekler.

o kadar freeyiz dedik dimi.D

Biri veya birileri bir yerinden harita uydurmuş bence. Gene de bağlantılı olduğum illere bakınca güzel uydurmuşlar sanki. Sadece ben flört bağımlısı değilim ama bir süreden sonra sıkılıyorum ve iletişimi kopartıyorum.

bilecikli birileri var mı bilmiyorum ama bilecik'te flört ne bilmeyen bir genç kızımız eskişehir'de üniversite kazanınca flörtün dibine vurur ama gönül bu ya... aşık olmuştur bir kere. oradan ankara'ya halasının yanına gider yüksek lisans için ama aşk acısı çektiğinden hacettepe'ye kapak atamayınca mecbur kırıklale'yi tercih eder ve burada erkekler adım atsın, benim işim olmaz flört mlört derken asistanlardan biri kırşehirli çıkar ve bilecikli kızımız birden kırşehir'in gülleri eşliğinde kınasından story atar...
daha yaşanmış bir hikaye olamaz, aşırı nokta atış.

Cehepeliler yine kendini gostermistir. Puh.

Geri