Gençlerin evliliği rafa kaldırmasına neden olan en önemli sebep nedir sizce?

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1436 gün önce görüldü
Gençlerin evliliği rafa kaldırmasına neden olan en önemli sebep nedir sizce?​

460aef3b1296a60f707a34bd81170e48.jpg

Meme olabilir. Yeterli büyüklülteki memeleri bulmakta zorluk çekiyor gençler, bulamayınca da evliliğe olan inançları meme yapıyor. Tıkanıyor yani.

Meme olabilir. Yeterli büyüklülteki memeleri bulmakta zorluk çekiyor gençler, bulamayınca da evliliğe olan inançları meme yapıyor. Tıkanıyor yani.

Manyk ya .dddddd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evlenmeden yaşıyorlar zaten yaşayacaklarını bağlılığa gerek duymuyorlar olmayınca da yolları ayırmak daha kolay.
Ps. Memeye inancım yok.

Manyk ya .dddddd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen doğru evde misin şuan onu söyle bana? En son yanlış kreşe gidip "Siz kimsiniz nan, benim yavrularım nerede?" diye olay çıkartmıştın :liv:

Sen doğru evde misin şuan onu söyle bana? En son yanlış kreşe gidip "Siz kimsiniz nan, benim yavrularım nerede?" diye olay çıkartmıştın :liv:

Hahhaha yaa olaysın yemin ediyorum koptummmmmm jdkdjfjd

Düzgün insan yok bence ..
Yani var da olanlarin da sevdigi var gibim öyle iste.p

sevgilinden mi ayrıldın

Olayın asıl nedeni maddiyatın ve maneviyatın azalmasındandır. İki durumunda az olması evliliği geciktiriyor. İkisinin tam olması ve evlendikten sonra birinin azalması ise evliliği bitiriyor. Önemli olan ikisini de dengede tutmaktır.
Evlenmeden önce her bayanın istediği ki haklı sebeptir evleneceği erkeğin bir işinin ve maaşının olmasıdır. Eğer işi veya maaşı yoksa o kişi ile evliliği rafa kaldırabiliyor. Diğer bir hususta evlenmeden önce bir çok şeyi yaşamışlarsa evlendikten sonra da aynı düzene girmesin diye ayrılabiliyor. Evliliği tadında yaşayamayacaklarını düşündüklerinden ve böylece evliliği rafa kaldırabiliyorlar.

Geri