Kamil abi insan degilmi? Ne bu kibir. Allah carpar 2ye boler koyar valla suraya....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi insana yakismaz. O sahsin yaptigida terbiyesizlik. Siddetle nereye vardi ulke.
TAMAMBi insana yakismaz. O sahsin yaptigida terbiyesizlik. Siddetle nereye vardi ulke.
Tabi tabi. Anladım..Seni kamil sınıfına koymuyor, paralel evrende bir kamilsin diyor…. Ben bu şekilde yorumladım…
Biraz daha kendini geliştirirsen neden olmasın ki? xdTabi tabi. Anladım..
Öyle miyim peki?
Gayliğe sıcak bakmıyor diye yapıyorsun bunu değil miBiraz daha kendini geliştirirsen neden olmasın ki? xd
Abi sana venegis 75mg + Transko Buskas yazıyorumHalk bir kez daha climax dedi. İlginize layık olmaya çalışacağım. İnsanımızı korkuyla sindirmelerine müsade etmeyeceğiz inşaALLAH
Gayliğe sıcak baksa kusurlu olurdu ama o bu haliyle kusursuzluğun ete kemiğe bürünmüş haliGayliğe sıcak bakmıyor diye yapıyorsun bunu değil mi
Oha! O benim kombinim nasıl öğrendin sen onuAbi sana venegis 75mg + Transko Buskas yazıyorum
Senin hakkında daha çok şey biliyorum... Dolar Euro biraz daha değerlensin diye bekliyorum. Gurbetçi üyelerden ciddi teklifler var hakkında biseyler öğrenmek içinOha! O benim kombinim nasıl öğrendin sen onu
Lütfen yorumlarımı okurken yüz ve vücut bütünlüğün yoruma döndükten sonra okumaya başla ve aynı şekilde okumayı bitir. Neyse...Özet geçiyorum; hükümete tepki göstermeyin, eylem yapmayın, asgari ücret yeterli, çare tasarrufa yönelmek. LGBT destekleyen, türban desteklemeyen ses çıkarmasın.
Ne diyeyim bilemedim şimdi asdfgsggs@aegishjalmur abi sana çok pis laf çakmış. Götünle okuma demiş. Bence çok iyiydi bu. Ay ben buna gürülerim hahahhaahh![]()
Sen hala transformers etkisinde kalmış ve ninja kaplumbağalar ki sensei tarzın da yorumlar yaparken tebessüm ediyorum. Direk eleştiri modunda değil de acaba olabilir mi diye hiç düşündün mü diye merak ediyorum. Olabilirse dediğinde, bu adamı düşündüren nedir diye sordun mu kendine?Ben bu figüre inanıyorum. Lakin bu figür genellikle forumlarda sosyallesmez. Çanak okey falan oynar. Bu türün entelektüalize olma çabasına girenini bozkırda ilk defa görüyorum.
Bir ara tür, subgrup yada mutasyon olabilir mi?