Gençler bu nedir

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Ölecekmiyim doktor climax

ZXYDNg.jpg

Ölmicen merak etme bilimsel açıklamayı climax beğ yapar.​

Bence ikinci kodlanan tanı usulen kodlanmış. Yani gerçek değil. Eğer gerçek ise üstteki tanı yanlış. Eğer ikisi de gerçekse durum hiç iyi degil

Bence ikinci kodlanan tanı usulen kodlanmış. Yani gerçek değil. Eğer gerçek ise üstteki tanı yanlış. Eğer ikisi de gerçekse durum hiç iyi degil

Hoca surekli sanci ve kramp geciriyorum , doktorda oyle acir gibi keske bi serum vurdaydin dedi " dün iki serum vurmustum " sanki biseyleri soylemekmi istemedi anlamadim

İyi ve kotu olarak yorumlamak gerekirse ne diyebilirsin

bu adam nörolog değil mi ya yemin ederim doktor bulduk diye sineğin yağını çıkarır gibi sömürüyoruz. bana da twitterdan psikolojik anlamda destek oluyor. "sular gittiği için üzülme aslında her yerde gidiyor...","okula servisle mi gidiyorsunuz bir servisin olması bile mucize yani böyle düşünmek lazım..."
:D iyi ki varsın climax. <3333

p.s: geçmiş olsun bu arada.

Hoca surekli sanci ve kramp geciriyorum , doktorda oyle acir gibi keske bi serum vurdaydin dedi " dün iki serum vurmustum " sanki biseyleri soylemekmi istemedi anlamadim

İyi ve kotu olarak yorumlamak gerekirse ne diyebilirsin

Olm manyak mısın. İnflamatuar barsak hastalığın olabilir. Ya da FMF. Chron ya da ülseratif kolit. Git bi insan gibi batın ultrasonun olsun. Bir kolonoskopi yapılsın. Gastroenterolog yok mu köyünüzde. Olmaz öyle serumla bokla püsüle. Sonra bokun tahlil edilecek. Gizli kan var mı. Bakteri parazit amip yumurtasi bunlar hep lazım.

Karın ağrısı eklem ağrısı ve kilo alamama şikayeti ile doktora giden arkadaşım benzer bir sonuç almıştı akabinde kolonoskopi yapılıp parça alındı.Buna istinaden kendisi şuan ömür boyu kullanacağı bir ilaç ve rapora sahip.

Olm manyak mısın. İnflamatuar barsak hastalığın olabilir. Ya da FMF. Chron ya da ülseratif kolit. Git bi insan gibi batın ultrasonun olsun. Bir kolonoskopi yapılsın. Gastroenterolog yok mu köyünüzde. Olmaz öyle serumla bokla püsüle. Sonra bokun tahlil edilecek. Gizli kan var mı. Bakteri parazit amip yumurtasi bunlar hep lazım.

Abi kan testi ve kaka testi verdim iceriye filmde cektim ultrasonmudur nedir bunun sonucu bu tanilar

Antibiyok igne yazdi bir kac tanede hap vucudunda yuksek oranda iltihap var dedi nedendir diye sorunca net bisey soylemeyedi yedigim biseymi dokundu dedim olabilir dedi bu kadar yani

@anangileslmsoyle sen baytara gitmişsin. Doktora git

Karın ağrısı eklem ağrısı ve kilo alamama şikayeti ile doktora giden arkadaşım benzer bir sonuç almıştı akabinde kolonoskopi yapılıp parça alındı.Buna istinaden kendisi şuan ömür boyu kullanacağı bir ilaç ve rapora sahip.

Bi kaybetmedigimiz g*tumuz kalmisti oda gidecek bu gidisle , raporun icerigi nedir askerdeki gibi spor yapamaz tarzi biseymi ?

Pan : tesekkur ederim

climax : bizim koyde butun doktorlar baytar , diyarbakir sonucta vakit ayirdigin ve ilgilendigin icin tesekkur ederim.

Geçmiş olsun.
Gastroenteroloji Polikliniğine gitmen gerekiyor.
Kolonoskopi yapılmadan bağırsaklarınla ilgili herhangi bir tanı koyamazlar.

Olm bak kan sıçarsın. Titreyen titreye telef olursun. Medeniyet olan biyere git

Götüne bişi olcak demedim la eğer aynı hastalıksa sadece ömür boyu kullanmalık bir rapor yazılıyor bildiğim kadarı ile de %50 rapor veriyolarmış

Geri