Gencim, Güzelim, Kontraseksüelim!

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parasını kendisi kazanan, ev sahibi, çocuk yapmak aklının herhangi bir köşesinden geçmeyen kadınlara artık kısaca kontraseksüel adını veriyoruz.
Seksüel kelimesini çok sevdik... Hayata seksüel gözlüklerle bakar olduk... Cümlelerimiz arasına itina ile seksi sözcükler iliştirdik... Metroseksüellik, aseksüellik, sosyoseksüellik, biseksüellik, transsesüellik... Saymakla bitmez... Cinsel terimler sözlüğümüze yeni katılan kontraseksüelliğe de hoşgeldin diyoruz.
Yaşam biz kentli kadınları bir anlamda kontraseksüel olmaya zorluyor. Ekonomik özgürlüğü yaşamımızda önemlilik sıralamasında birinci sıraya koymak zorunda kalıyoruz. Bu nedenle çoğu zaman mutluluklarımızı, sevinçlerimizi , hüzünlerimizi yeterince yaşayamıyoruz. Dostluğu, paylaşmayı, dayanışmayı ve bir çok güzel şeyi yeterince yaşatamıyoruz.
Aile kurma hayallerimiz suya düştü... Çocuk yapmak da öyle... Bu seksüellikle bezeli ve her gün daha fazla yozlaşan kent kültürü bizlere yaşamımızda ki bazı önemli değerleri unutturdu. Gittikçe bizi mutsuzlaştıran yaşamımızı, popüler kültürün yönlendirdiği doğrultuda yaşar olduk... Yanlızlığımızı bir gecelik aşklarla avutur olduk. Adını kontraseksüellik koyduk...
Ben kontraseksüel miyim? Hayır kesinlikle değilim. Feminist miyim? Hayır, ondan da değilim. Homosapiens’ im onu biliyorum ama herhalde seksüel bir yaklaşımla değerlendirecek olursam kendimi heteroseksüel oluyorum. Ben aşk kadınıyım; severim, ölecek kadar severim. Onun adını duyduğumda kalbim yerinden fırlayacak gibi olur. Şu aralar aşk hayatım çok durgun.... Şanssız ve bahtsız benn... Ahh deli dolu bir aşk yaşıyor olsam da bol bol yazsam; şöyle oldu, böyle yaptım diye.
Ben zoru severim... Peşimden koşulmasından nefret ederim... Hatta bu zamana kadar peşimden koşan kimseye pabuç bıraktığım olmamıştır da... İlk görüşte aşık olursam olurum, olmazsam asla olmam... Bilinmezlik bana heyecan verir. Ben severim, karşılık beklemem. O isterse sevmesin, hiç umrumda olmaz!.. Aşk acısı çekmekten zevk alırım. Kurallarımı yıkarım aşk için, sevdiğim adam için... Aşk acısı çekiyorsam, bol bol Sezen Aksu dinlerim. Özellikle de ‘ İstanbul İstanbul Olalı’ isimli parçasında kendimi bulurum. İstanbul’ un kargaşasıyla, duygularımı karıştırırım... Al sana ortaya karışık...
Ah istanbul istanbul olalı
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
Kalmadı bende gururdan eser
Şeklinde dökülür dizeler ağzımdan... Geberirim onun aşkından... Aşk kadınıyım ben. Aşkın esiri olduğum kadar yaşamımın kontrolünü de elimde tutarım. Temiz ve bakımlı erkeğin tanımı metroseksüel oluyorsa eğer tabii ki metroseksüel erkekler tercihim. Kim ister ki saçları yağlı ve bakımsız, ter kokulu, gömleği ahenkle pantolonunun üzerinde dans eden bir erkek? (Tabii ki örnekler çoğaltılabilir.)
Kadınların kontraseksüel olması bazı çapkınların oldukça işine geliyor.Bunun nedeni ise kontraseksüel kadınların karşı taraftan uzun süreli bir ilişki beklentisi içerisinde olmaması. Bu tarz bir yaşam süren kadınlar beğendiği erkekle kolayca tek gecelik bir ilişki yaşayabiliyor. Kariyer, herşeyden önce geliyor bu kadınlar için. Bence kadınları bu tarz bir yaşama iten en büyük etken erkekler. Çünkü kadının doğasında sevme ve sahiplenme vardır. Son derece acıklı bir durum aslında; belkide geçmişlerinde ki bir aşk acısı onları hayata karşı böyle hırslandıran. Ve neticede mutsuzluklarını, ekonomik özgürlükleriyle yenmeye çalışıyorlar.
AŞKA, AŞKIMIZA SAHİP ÇIKALIM!
NURHAN DEMİREL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri