Genç Kızın Türban Yorumu

Konu sahibi son olarak 3027 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu daha öncede izlemiştim.Yazık resmen ya Utanmadan Che Guevara resimli tshirt giymiş birde.Türban deseninde barış yok diye eleştiriyor ama türbanlı kadınları ötekileştiriyor.Şapka takmak gibi hobisel birşeyide dini inanç yasalarını eş değer tutmasıda ayrı bir trajikomedi.İnsanın beyninin içi değişmedikten sonra Türban yada türbansız bir önemi yok.Üniversite bilim öğrenme yeri podyum değil.Belki kız inançlı değil ama türban takınca kendini daha seksi hissediyor size ne ? kime ne ? Yemen'i kötülüyor.Sen git Yemen'de oku bacım.Senin gibilere Avrupa k*çıyla gülüyor.

herkesin görüşüne saygı duymak lazım :D :D

Allahım tipe gel. Okumayaacakmışlar sen okuycanda ne olacak. Boşuna demiyorlar okumakla adam olmuyor diye. :D

geç kaldınız dostum :D
eşit olalım dicekseniz herkese eşit olucaksınız :D
bende palyaço elbisesiyle okumak istiyorum engel mi olucaksınız :D

kapalı veya açık ben bir karış etekten rahatsız olmuyor gidip AÇIKLAR OKUMASIN demiyosam kapalılar okumasında kimse diyemez. hani hak hukuk? bu kızın konuşması üzerine yorum yapmıyorum dinelemedim bile çünkü daha iki kelimeyi bir araya getiremiyor yavrum
herneyse herkesin okuma düşünme özürlüğü vardır. cahil bi millet olmakta bizim elimizde beyni gelişmiş ve kültür seviyesi yüksek bi millet olmakta.
kapalılık derken kara çarşafı tasvip etmiyorum doğrusu bu zamanda kadınmı erkekmi belli olmadan dolaşanlar var aramızda o görüntü yanlış ama kapalı birinin okuma özgürlüğü kısıtlanamaz. dışlanmamalı dışlanamaz !

geç kaldınız dostum :D
eşit olalım dicekseniz herkese eşit olucaksınız :D
bende palyaço elbisesiyle okumak istiyorum engel mi olucaksınız :D

Palyaço elbisesiyle,Dini normları eşdeğer görüyorsanız sizin bileceğiniz iş.Fransa'da Rahibeler doktora yapabiliyor.Peki ya burda türbanlılar ?
Ben böyle bir görüşe saygı duymam.Özgür düşünceyi savunan kimsede duymaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri