[GENC-IZ] NU'EST 2013 K-Pop Festival in Gangwon Turkey

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 2412 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]ooVhpSnJwF0[/YOUTUBE]

Nuesti bilemicemde Minozların 1.olması ayrı bir zevkti :D

En başta volkanı görünce gülmeden edemedim kartonetle takılmış güzel dans ettim demişti :zuha:

:D o bu değilde jaejoong geldi gidemedim nuest geldi gidemedim sıra music bankta oraya da gidemezsem intihar sebebi olur :D birde Suju geliyor yani diger gelen grupları geçtim :D

:D o bu değilde jaejoong geldi gidemedim nuest geldi gidemedim sıra music bankta oraya da gidemezsem intihar sebebi olur :D birde Suju geliyor yani diger gelen grupları geçtim :D

İyi güzel hava hoşta Jae Joong Ankaraya geldi bir onu gerçek anlamıyla kaçırmışsın :D Nuest gelmesine geldi ama sınav olunca nuesti herkes göremedi.

İyi güzel hava hoşta Jae Joong Ankaraya geldi bir onu gerçek anlamıyla kaçırmışsın :D Nuest gelmesine geldi ama sınav olunca nuesti herkes göremedi.

evet :D ankaraya geldi ve haberim bile olmadı inanırmısın adam gidiyor benim yeni haberim oluyor ozaman durum oydu :D nuest kötü oldu bayagı kötü oldu gitmeyi çok isterdim ama nasip işte olmayınca olmuyor :D

evet :D ankaraya geldi ve haberim bile olmadı inanırmısın adam gidiyor benim yeni haberim oluyor ozaman durum oydu :D nuest kötü oldu bayagı kötü oldu gitmeyi çok isterdim ama nasip işte olmayınca olmuyor :D

bu sene kore yılı esiyor hayırlısı bozulmasın valla kendimi ben epey kaptırdım sadece biraz daha bilgiye ihtiyacım var :D

bu sene kore yılı esiyor hayırlısı bozulmasın valla kendimi ben epey kaptırdım sadece biraz daha bilgiye ihtiyacım var :D

her zaman bana sorabilirsin :D evet bvu yıl kpop yılı :D bu yıl güzel gidiyor umarım seneye daha fazla grup agırlar Türkiye xD

ne guzel geldiler ben de Jrock istiyorum cok mu sey istiyorum ToT Hani bize hani bize?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri