Genç fenomen, tartıştığı annesini defalarca bıçaklayıp öldürdü

Konu sahibi son olarak 720 gün önce görüldü

Moldova'da sosyal medya fenomeni Anna Leikovic, uyuşturucu madde için tartıştığı annesini vahşice öldürdü. Leikovic'in, annesini defalarca bıçaklayıp iç organlarını çıkardığı öğrenildi.​

1

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_8584_1_o.jpg

Moldova'nın Komrat şehrinde kan donduran bir olay yaşandı. 21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Anna Leikovic, 40 yaşındaki annesi Praskovya Leikovic'i vahşice katletti.

2

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_9113_3_o.jpg

Yerel medyaya polis raporlarından yansıyan bilgilere göre anne ve kızın arasında uyuşturucu yüzünden tartışma çıktı. Öfkeyle mutfak bıçağını alan Anna, annesini birçok yerinden bıçakladı.
3

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_5508_2_o.jpg

Praskovya Leikovic kanlar içinde yerde kalırken, genç fenomenin annesinin iç organlarını çıkardığı öğrenildi. İşkenceye de uğrayan Praskovya hayatını kaybetti.
4

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_1309_4_o.jpg

Soğukkanlı katil Anna bununla da kalmayıp, annesinin cesedini evde bırakıp sevgilisiyle buluşmaya gitti.
5

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_4885_5_o.jpg

Öte yandan tıp öğrencisi olduğu belirtilen Anna'nın uyuşturucu kullandığı ve annesinin tedavi için Almanya'da çalıştığı öne sürüldü. Anna'nın amcası Vladimir, rehabilitasyon iddialarını reddederken, "Praskovya kızını çok severdi.
6

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_7174_7_o.jpg

"Elinden geldiğince onunla zaman geçirirdi. Polis, Anna'nın ana şüpheli olduğunu bana iki saatte söyleyebildi. Bunu hayal edemiyorum" dedi.
7

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_9331_6_o.jpg

Polis sözcüsü Lyubov Yanak, ana şüphelinin Anna olduğunu doğrularken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü aktardı.
8

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_6118_8_o.jpg

9

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_1324_9_o.jpg

10

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_835_10_o.jpg

11

genc-fenomen-tartistigi-annesini-defalarca-718859_5331_11_o.jpg

Bu haberi gördüm ve gerçekten dehşet verici ancak kızın madde kullanıyor olması da nasıl bu kadar canileşebildiğini açıklıyor. Sosyal medya fenomenlerinin bir çoğu maalesef gösterişli yaşamlara duyulan özentinin kurbanı oluyorlar.

en az 20 sene gitti gençligi
hakettide anne öldürmek nedemek ya püüü vicdansız ...

Metanfetamin kullanıyorsa normal....

Bizim eski mahallede bir genç babannesini balkondan aşağı atmıştı 4. kattan bali parası vermemiş diye. Okula giderken görmüştüm kadını yer de yatar vaziyet de.
ambulans falan vardı.

Geri