27 yaşındaki doğa bilimci Paul Rosolie, Discovery Channel'ın “Eaten Alive” isimli programı için akıl almaz bir olayı gerçekleştirdi.
Yılan geçirmez diye isimlendirdiği kendi üretimi olan bir kostüm giyerek kendini bir anakondanın önüne attı.
27 yaşındaki Rosolie ile 10 kişilik ekibinin Amazon Nehri'nde 6 metre boyundaki anakondayı yakalamaları gösterildi. Ardından, Rosolie'nin giydiği özel kostümle kendisini yılana yem edeceği söylendi.
TÜM KUVVETİYLE SIKMAYA BAŞLADI/Programın başlarında ekibin anakondayı nasıl yakaladığı uzun uzun gösterildi. Daha sonra üzerine domuz kanı sürülen Rosolie giydiği kıyafetle anakondanın karşısına geçti. Kısa süre içinde yılan Rosolie'nin bedenini sardı ve bütün kuvvetiyle sıkmaya başladı.
HELP DİYEREK YARDIM İSTEDİ/Kaskının içindeki mikrofon sayesinde ekibiyle sürekli konuşan Rosolie, yılanın çok ağır olduğunu ve hareket edemediğini söyledi. Daha sonra ise yılan henüz kafasını yutmaya başlamışken, "Help" diyerek yardım istedi.
Programın tanıtımının ardından hayvanseverler ayaklandı ve programın kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı.
Paul Rosolie, "Benim hiç bir canlıya zarar vermeyeceğimi herkes bilir" diyerek hayvanlara eziyet ediliyor diyenlere cevap verdi.
Haberler.com