Gelmeyecek misin?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - ForumSal Amatör Şairler
Konu sahibi son olarak 4528 gün önce görüldü
Bu gözler hep seni bekliyor
Bir daha gelmeyecek misin?
Bana bir daha
Canım demeyecek misin?
Sensiz yalnız kaldım
Bak gör, görmeyecek misin?
Yüreğim çok acıyor
Tedavi etmeyecek misin?
Ağlıyorum her gün
Ağlama artık demeyecek misin?

öylesine karamala.. bir anda yazdım.

Perii / 9 Şubat 2013 / 19-30

Şair olmuşsun sen...:D

Ben bunu hiç begenmedim aslında kendimi küçük düşürdüm sanki öylesineydi ama gerçek sana bilirler en azındna hergün ağlamıyorum :) daha devam edecekti biri msneden yazdı daha aklıma bişi gelmedi 2 dk yazdım düşünmeden :) Diğer şiirlerimide oku beklemek varya beklemek bir tane daha var bak bakalım :)

Bu msn dekiler varya adamın ilhamını alırlar...:D:D

asla küçük düşmedin bence ve böyle bir şey düşünme ona bakarsak benimkiler igrenç öteki bir kaç tanesi hariç ...

Giden geri gelmesin.Benim birkere gezindiğim ormanda sonbahardan sonra bahar gelmez.Gittiğim,dolaştığım yerde baharıda sonbaharıda birkez yaşarım.Başka ormanlarda başka yaylalarda gezinir oralarda yaşarım baharımı.Sonbaharların hatırasını poşetleyip çöpe atarım.Bahar olan yerlere koşarım sende onu yap bence.

Biraz daha zorlasan ortaya mükemmel birşey çıkabilirmiş :D

Bu msn dekiler varya adamın ilhamını alırlar...:D:D
Ya evet parlıyordu pc başında deftere yazıyordum ama parladı ekran :D

asla küçük düşmedin bence ve böyle bir şey düşünme ona bakarsak benimkiler igrenç öteki bir kaç tanesi hariç ...

Yok seninkiler gayet güzel şiir yazayım ilham gelsin diye beklemiyorum aslında benim günlüğümde ne güzel bazen döktürüyomda cümleler anlamsız oluyor :)

Giden geri gelmesin.Benim birkere gezindiğim ormanda sonbahardan sonra bahar gelmez.Gittiğim,dolaştığım yerde baharıda sonbaharıda birkez yaşarım.Başka ormanlarda başka yaylalarda gezinir oralarda yaşarım baharımı.Sonbaharların hatırasını poşetleyip çöpe atarım.Bahar olan yerlere koşarım sende onu yap bence.
Yok ömrümüz genelde beklemekle geçmiyormu ki ölümü bekliyoruz, yarını bekleriz, askerde kardeşimiz abimizi askerimiz bekleriz, okulun bitmesini bekleriz, evet dediğin gibi benim beklememde umutsuz gelmeyeceğinide biliyorum dönmeyecenide ama bekliyorum işte..

Biraz daha zorlasan ortaya mükemmel birşey çıkabilirmiş :D

Şair olayım diye yazmadım ki :cici. yada mükkeml olsun diye..

Ya evet parlıyordu pc başında deftere yazıyordum ama parladı ekran :D

Yok seninkiler gayet güzel şiir yazayım ilham gelsin diye beklemiyorum aslında benim günlüğümde ne güzel bazen döktürüyomda cümleler anlamsız oluyor :)

Yok ömrümüz genelde beklemekle geçmiyormu ki ölümü bekliyoruz, yarını bekleriz, askerde kardeşimiz abimizi askerimiz bekleriz, okulun bitmesini bekleriz, evet dediğin gibi benim beklememde umutsuz gelmeyeceğinide biliyorum dönmeyecenide ama bekliyorum işte..

Şair olayım diye yazmadım ki :cici. yada mükkeml olsun diye..

İşte diyorum karalama yapmış halin buysa bide özenerek yazsan karşımıza neler çıkacak :D Sendeki bu ışığı görüyorum ilerde şair olursan bizi unutma sakın :D

Tabiki o an duygu yoğunluğu yaşadın ve klavyenden dökülüverdi...:D

bence sana anlamsız geliyor :) Perii

Duygularım onlarda kısacık bide o yüzden :)

İşte diyorum karalama yapmış halin buysa bide özenerek yazsan karşımıza neler çıkacak :D Sendeki bu ışığı görüyorum ilerde şair olursan bizi unutma sakın :D

Ben şair olmak istemiyorum arkadaş :p

Tabiki o an duygu yoğunluğu yaşadın ve klavyenden dökülüverdi...:D

Bir kere kurşun kalemimle yazdım ben bir yagmurlu günde yazacam bir gün şiir :p

Yaz tabiki şiir yazmak insanın ruhunu dinlendirir...:)

Elbette.

Beklemek gayet doğal.Doğal olmasa beklemek diye bir sözcük varolmazdı zaten.Ölümü,askeri sevgiliyi beklemek,bir erkeğin Angelina Jolie 'nin peşine düşmesini beklemesi bir kızın Brad Pitt in beyaz atıyla peşine düşeceğini beklemeside ümitsiz bir vaka olsada son derece samimi ve doğaldır.Doğal olmayan birşey varsada oda tecrübe edilmiş insanlardan beklenti içerisinde olmaktır.Ölümü tecrübe etmedik bekleriz...Aşkı tecrübe etmediysek onuda bekleriz.Askerimizi bekleriz onu severiz ondan ihanet tecrübesi değil kardeşlik tecrübesi yaşadık çünkü.Kısacası bize zarar verecek tecrübelerden beklenti içerisinde olmaya aptallık gözüyle bakıyorum ben.İnan bana hayat boş şeyleri beklemek için çok kısa.Bırakalımda değerli ruhumuz bize iyi gelecek şeyleri beklesin.Benim hayat rotamın klavuzu bu tabi.Naçizane düşüncem.Herkesin düşüncesine saygı duyarım.

Elbette.

Beklemek gayet doğal.Doğal olmasa beklemek diye bir sözcük varolmazdı zaten.Ölümü,askeri sevgiliyi beklemek,bir erkeğin Angelina Jolie 'nin peşine düşmesini beklemesi bir kızın Brad Pitt in beyaz atıyla peşine düşeceğini beklemeside ümitsiz bir vaka olsada son derece samimi ve doğaldır.Doğal olmayan birşey varsada oda tecrübe edilmiş insanlardan beklenti içerisinde olmaktır.Ölümü tecrübe etmedik bekleriz...Aşkı tecrübe etmediysek onuda bekleriz.Askerimizi bekleriz onu severiz ondan ihanet tecrübesi değil kardeşlik tecrübesi yaşadık çünkü.Kısacası bize zarar verecek tecrübelerden beklenti içerisinde olmaya aptallık gözüyle bakıyorum ben.İnan bana hayat boş şeyleri beklemek için çok kısa.Bırakalımda değerli ruhumuz bize iyi gelecek şeyleri beklesin.Benim hayat rotamın klavuzu bu tabi.Naçizane düşüncem.Herkesin düşüncesine saygı duyarım.

evet çok güzel yazmışsın gene sen eline sağlık, güzel öğüt biliyorum boş bekliyorum ama benim hayatım öyle biraz da güzel birşey göremiyorum ki etrafımda.. Her güzel olan şey gidiyor benden sanki.. En çok ölümü bekliyorum günahlarım temizlenmesi içinde dua ediyorum uğraşıyorum günah işlememek için.. Ölüme güzel gideyim diye..

Geri