Elinde hiç bir projen var mı merak ediyorum?her hangi bişi
Üretim için sermaye gerek diil mi?yıllarca imf denilen sömürüye borç ödemekten neye atılım yapabildi bu ülke ?başbakan önüne atılan yazar kasalar iflas bayrakları çeken şirketler hortumlanan bankalar üreticinin önü kesildi projesi olanın projesi yırtıldı
Duruyosun duruyosun avm havalanı yol diyosun la bunlar yapılmadan direk fabrika kursan ne? Yolumuz yok ama araba fabrikamız var mantıklımı sence havaalanımız yok ama uçak üretiyoruz iyisin la ne kullanıyon olm sen
Sağlama yapıyorum bak anla die
Avler------->döner milli sermayeler diilmi oralardan ekmek yiyenleri bi hesapla bakem
Havalanı---->en kolay ve en güvenli yolculuk ve bunu sadece şahıs olarak düşünüyorsun ama hava yollarını kullananların %90 iş için buda ülke karına
Yol ---------> duble yol insanlar üzerinde piknik yapsın diye yapılmadı buna sadece yol olarak bakmak saçma diilmi fabrika çıkardığı ürünü başka kente bir şekilde taşımalı o taşımadan kaç kişi ekmek yiyecek ?şehirden şehire seyahat ederken kaç tane tır sayabiliyorsun bi dene bakam
Üretim ----> sanıyorumki baya ilerleme kaydetmiş bir ülke türkiye son zamanda gözüme takılan uçak parçaları üretilen bi fabrika açıldı
Yine türkiye uzay ajansı için çalışmalar tamamladılar kendi silah sanayisi la şuraya yazmım aç biraz üretim adına neler yapılmış