Gelinlik ve Damatlık kiralamak..

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Sadece 1 gün giyeceği için yüklü miktarda para vermek istemeyenlerin tercih ettiği bir yoldur..Bazılarıda başkasının giydiğini giymek istemez illede özel tasarım ister..

Gelinlik neyse de damatlık kiralamayı ilk kez duyuyorum. : )
Abim evlenirken kaynanası ben kızıma giyilmiş gelinlik giydirmem diyip sıfır model gelinlik almıştık. :p

Bazı yerlerde kiralık bedeline satılık gelinlik buluyorsun.Misal ablam öyle yaptı.Kiralamayla aynıydı fiyat satın aldı .p
Damatlık mevzusu da mantıklıymış.
Kah iyidir kah kotudur..

Gayet mantıklı. Satın almaya gerek mi var.

Gelinlik kiralanir mi? Hayatinda en guzel gunun de, en guzel elbise yi giyinecegin, ustelik kendi begendigin ve sevdiginin sana hediye ettigi bir elbise. Kiralik olmaz.

Bir gun giyineceksin, omur boyu dolabin da eskiyecek. Eskisin. Canin istedigi zaman gelinligine bakarsin, tekrar giyinersin, hatta ilerde cocuklarina gosterirsin, guzel hatiralalrini anarsin.

Gelinlik kiralamaya karsiyim, karsiiiiii.

Diktirip kiralarim:p başkasının giydiğini pek giyecegimi sanmıyorum öyle bir durumda.

Boşanma oranlarının %20 olduğu bi ülkede satın alıp kenara koymak daha mantıklı. İkinci evlilikte Tekrar giyilebilir ve masraf olmaz.
Lan çok güzel bişey buldum şuan.

Mantıklı olan harekettir.Ama ben romantiklikten yanayım bu konuda.:p

Nişanlığımda bana dikildi ama ben satın almadım kiraladım alıp bir yere de koyamam tekrar da giyemem ne yapacağım diktirdiğim yer yurt dışına satıyormuş zaten , gelinliğimde öyle olcak istediğim modeli diktircem ama satın almayacağım :p

Hayatımda sadece 1 gun giyecegim bir seye o kadar para verip de almam diyengillerdenim. Hem paraya yazik hem de ne yapacagim ki yanimda tutup :T:

İnsanların bu özel gününü fırsat bilen ve sömüren gelinlikçi sektörü karşısında yapılan en mantıklı harekettir.
Özel dikim kiralama yapıp sömürüye maruz kalmamak gerek

eger bir gun evlenirsem, baskasiin giydigi giymem ki en mutlu ve ozel gunum
ikinci de satin alirim tabi ki yaa :p kinalik, nisanlik vs diktirip kiralamak en mantilisi ama gelinlik farkli benim icin, insana ozel bir kiyafet, hatiralara anilara duskun oldugum icin saklarim buyuk ihtimal degerli olur benim icin.

dipnot: yeni diktirip kiralayin istersenizsatin almayin ama baskasinin giydigi gelinligi giymeyin kizlar.

Geri