gelinlik önerisi

Konu sahibi son olarak 3930 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar merhaba,

yeni bir üye olarak gelinlik araştırması için açtım sayfayı. 4 ay sonra düğünüm var ve ben panik halindeyim. ne modelim belli ne de yaptıracağım yer. yardıma ve fikre ihtiyacım var.:şirine:.

vücut tipine göre model seçmen daha doğru olur, üşenmeyip bi moda evine gitmeni öneririm, mutluluklar:şirine:

Allah kimseyi size muhtaç etmesin. :D Kızcağız yardım istiyor, siz modaevi falan filan diyorsunuz. Buraya erkek resimleri ekleyeceğinize biraz da gelinlik resmi eklesenize! :)

tumblr_mux9gjB2gt1ry2rvmo1_1280.jpg

bu pek gelinlik gibi değil ama çok beğendim ben.

Canım sen beğendiğin bir modeli bul nette sonra herhangi bir moda evine git ona benzer vücut tipinede uydurarak herşeyini yaptır emin ol direk alacağın kalıplardan daha hoş şeyler ortaya çıkıyor :tatlı:

Ayrisra pahalıdır bir git tabi ama o modelin aynısını daha uyguna yaptırırsın yok kumaşı danteli nerden geliyor diye bir sürü para alıyorlar zaten şunun şurasında birkaç saat üstünde olacak kimse kumaş kalitesini anlamıyor modele bakıyor :p

Sanırım Adana'da oturuyorsun.Biz ablama Arya Moda evinden almistik.Tasarimcisi da var hem fikir sunuyor hemde guzel gelinlikler vardı.

Farkini koymak istiyorsan dugunde bence bu zamana kadar yakin cevrendeki dugunlerde gelinlerin tercih ettigi model diyelim ki prenses model. Sen ondan almada zarif asaletli bir sey al herkes sasirsin ve ilgiyle baksin :cici: tabi vucut hatlari onemli bu konuda. Sisko isen prenses fln guzel olur zayif isen vucuduna oturan zarif bir gelinlik seni farklı kilar.

aysira çok popüler, güzeldir de:şirine: böyle düğün gelinlik vs meraklı bi arkadaşım var, o da pronovias düşünüyo:şirine:
ben pek anlamam ama KaraBiber e katılıyorum:şirine:

Öneriniz üzerine Aysira'ya gittim ve gerçekten bir sürü gelinlik modeli vardı farklı farklı. Ayrıca çok ilgilendiler. :şirine: Tercihimi yaptım sanırım.. Gelinliğimi yaptırırken deneyimlerimi yazacağım sizlere..

Öneriniz üzerine Aysira'ya gittim ve gerçekten bir sürü gelinlik modeli vardı farklı farklı. Ayrıca çok ilgilendiler. :şirine: Tercihimi yaptım sanırım.. Gelinliğimi yaptırırken deneyimlerimi yazacağım sizlere..

çok sevindiiiim:oy: mutluluklar dilerim şimdiden:şirine:

arkadaşlar merhaba,

yeni bir üye olarak gelinlik araştırması için açtım sayfayı. 4 ay sonra düğünüm var ve ben panik halindeyim. ne modelim belli ne de yaptıracağım yer. yardıma ve fikre ihtiyacım var.:şirine:.

gelinlik icin once sunlar cok onemli

boyun uzunsa ve inceysen gelinlik degisir
kisa boyluysan ve dolgun bir bayansan degisir

birde acik ve kapaliligin onemini yaz ben sana modelleri eklicem

simdiden mutluluklar

gelinlik icin once sunlar cok onemli

boyun uzunsa ve inceysen gelinlik degisir
kisa boyluysan ve dolgun bir bayansan degisir

birde acik ve kapaliligin onemini yaz ben sana modelleri eklicem

simdiden mutluluklar

merhaba, ince ve uzunum :) ama ekleyeceğiniz modeller Aysira'dan olursa sevinirim. çünkü oraya karar verdim. :benmi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri