peki hüma, nişanda kız abiye giyiyor da erkek niye ablaya giymiyor. bunu açıkla!!!!
Allah rızası için biri bunu banlasın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki hüma, nişanda kız abiye giyiyor da erkek niye ablaya giymiyor. bunu açıkla!!!!
Sen kapat ben seni arayacağımpeki hüma, nişanda kız abiye giyiyor da erkek niye ablaya giymiyor. bunu açıkla!!!!
Benim için sorun değil zaten kanka neden bir beyaz takıntısı var onu merak ediyorumKanka renge takılma. Tatava yapma nikahı bas geç.![]()
Hep alışkanlık hep özentilik benden duymuş olma da.Benim için sorun değil zaten kanka neden bir beyaz takıntısı var onu merak ediyorum![]()
Sen nasıl birsey isterdın ki neyi savunuyorsun ?onunda bokunu çıkardılar sağolsunlar
Yok yok merak etme sen bende saklı hepsiHep alışkanlık hep özentilik benden duymuş olma da.![]()
Sen nasıl birsey isterdın ki neyi savunuyorsun ?
Bu kadar atar yapacak ne vardı onu anlayamadım sakın ol biraz zorla alıntıya yazmak zorunda da değilsin yazmaya bilirdin ... iyi akşamlar
benim neyi savunup neyi istediğimi napıcaksın sen bana özel fikrimi söyledim çıktım hatırladığım kadarı ile sana yada senin fikirlerine alıntı yapmadım mümkünse sizde aynısını yapın iyi akşamlar