Gelinlik kiralamak

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Herkesin tercihine saygım vardır ... amma velakin her zaman insanın kendi gelinliği olmasından yanayım sonuçta bir kere giyilcek ve ona özel olmalı

Ben 2 bucuga Aldim Fakat ne saklayabiliyorsunuz nede yer bulabiliyorsunuz. verdigim paraya yazik oldu.. Kiralamak En Mantiklisi

Bir kere evlencez ya en pahalısından olmazsa vallahi evlenmem.

Gelinlik kirala, damatlık kirala, araba kirala.
Oldu olacak, gelin ile damadı da kirala.

Ne kişiler geçmiştir o gelinliğin üstünden (yanlış anlaşılmasın) kıyafet bu sonuçta yani, deforme olabilir :D

Kişiye özel olsun, Forumbahane adına genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Belirli bir müddet süre sonra güvelerin yemeye başlayacağından dolayı yıllar sonra çıkarıp duygulanılacak bir şey olunmadığını bilen insanların yapmak istediği eylem. İlla manevi değer mi saklayacaksınız düğünden. Davetiyenizi saklayın, fotoğraflarınızı saklayın. Saklanacak o kadar şey varken gelinlik niye be kardeşim? Hem kendinizi, hem eşinizi zora sokuyosunuz?

Niye başkasının giydigini giyelim ki ucuz alırsın ama senin olur

Valla durum neye yetiyorsa , ister duz bir model yaptir ama gelinligi kiralamayin kizlar.
En ucuzu olsun iki tarafida zor duruma sokmaya gerek yok, ama sizin olsun derim..

Kiralamayı düşünmedim ama asla pahalı bir gelinlik almam.
Bir kere giyicem tamam bunu bende biliyorum çevremdekilerde ama kalkıp 2000-3000 ve üzeri asla vermem.
Düz beyaz model giyerim yine de o parayı vermem.

Aradaki fark çok az olduğu için almakta fayda var. Sonrasında gelinlik almaya gücü yetmeyen birine verirsin işte ne güzel faydan dokunur. Ben öyle yapıcam en azından yanımda tutmayı düşünmüyorum.

Hateme Katiliyorum.. Duymamissiniz sanirim istediginiz modeli kira fiyatina diktiriyor Dùgùnden Sonra Moda evine Bırakıyorsunuz. Tercihim Bu.

Kiralık olanı da ilk sen giyiyosun ki sana özel dikiliyo.
Uyanın adamlar hey :D

En doğrusudur, bir kere giyilecek dolapta, orada burada yer kaplayacak ne gerek var?

Bizim burada giyinmiş gelinlikleri kiralıyorlar vallaha ne çakalız :D

Geri