gelinliğimi satmalı mıyım

Konu sahibi son olarak 2808 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ara işlerimiz iyi değil eşim gelinliğimi satmamı öneriyor ben kararsızım. bir yandanda mantıklı gelio bilemedim. siz ne düşünüyorsunuz. önereceğiniz site var mı letgo istemiyorum.

maxresdefault.jpg

Esyalara bagliligin asirisini sevmiyorum ben. Ihtiyac durumunda satilabilir bence.
Ama gelinlik sizin, satacak olan sizsiniz. Baskasinin fikrini neden merak ettiniz anlamadim?

el beğensin diye pahalı pahalı aldırdınız enişte beye, şimdi borçları ödeyemiyosunuz dimi. inş kimse almaz gelinliğinizi de romantik kapitalizm bir tokat gibi vurur yüzünüze.

Gelinlik fiyatlarını görünce şok oldum.
Bence satılabilir. Bir günlük şey için o kadar para vermeye zaten gerek yok..

Bir daha giyilemeyeceğine göre satılması mantıklı.
Bir sandığın içinde yıllarca mikroorganizmaların besin kaynağı olacağına satılıp değerlendirilebilir.
Letgo dışında bildiğim bir site yok ama Sahibinden.com 'u da deneyebilirsin.
Umarım bir an önce zor günlerinizi atlatırsınız.

Hayatının en önemli hatırasıını satmak bence kendine ihanet olur. O paragöz kocana söyle her şeyi satıp eşek yarışlarına yatıracağına, gitsin çalışsın, eve para getirsin. Öylelerini çok iyi tanırım. Evdeki Klozeti bile satmadan rahat edemezler. Komşulara gidersiniz işemeye.

Kocana söyle damatlığını satsın kadına giydiği kıyafet sattırılır mı lan gitsin sırtında odun taşısın.

Gelinligi satacak kadar eniste bey gozu karartmis dimek:nopsrn:

Sat gitsin. Satmasan da muhtemelen hiç görmeyeceksin bir köşede çürüyecek

Gelinlik ne kadar edio ? Ben en çok onu merak ettim ? Bir gelinlik fiyatıyla işleriniz düzeliyor ise amenna satın .
İnsanlar an geliyor alyanslarını satıyor zor günde .

Bir daha yuzune bakmayacagin gelinlik nasilsa, satabilirsiniz. Ama, eger esiniz her turlu sorunu sizin esyalarinizi -altinlarinizi satarak cozmeye calisiyorsa, kendisi cabalamiyorsa dikkatli olmaniz gerekir.

Neredeyse gelinlik namus meselesi haline gelmiş ihtiyacı var ve evde fazlalık olan eşyadan başlamışlar satmaya bunun neresi garip..

Bulunduğunuz yerde gelinlik satan dükkanlara sorun illaki bir alıcı çıkar..

dünyanın en saçma giysilerinden sadece biri. satılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri