Gelin evi

Konu sahibi son olarak 659 gün önce görüldü
Show tvde yayınlanan gerizekalı yarışma.
Annem açıyor kavga çıkarıyorum.
Birbirlerinin evini yorumluyor.
Yeri geliyor ezikliyorlar.
Genelde 3 açık 2 kapalı bayan yarışmacı oluyor.
Yok böyle zırvalık.

Sabah işe gitmeden önce haberlere bakarken denk geldim.
İnanılır gibi değil..
Saçma saçma programlar..
Tek derdi kocişkosu, altinlari, kaynanasi olan kizlar, kizlarimiz..
Keşke daha verimli programlar olsa da kendimizi geliştirebilsek az da olsa.

Gelin gidene kadar eğlencenin, kahkahanın aynı zamanda yüksek yüksek tepeler ev kurmasınlar şarkısının sabaha kadar söylendiği evdir ancak gelin giderken ve gittikten sonra matem evidir :)

Birkaç sefer kanal değiştirirken denk geldim saçma salak bir program.

Böyle saçma yarışmalara maruz kaldık günümüzde, artık öğlen kuşağı denen bişey kalmadı.

Ununu eleyip eleği asamamak olsa gerek.

Gerçek hayatta Kadınların arasında yaptığı dedikodular bunlar tek farkı programda şahsın yüzüne söylenmesi mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Izledigim kadariyla cogu 'Biz mutluyuz, asigiz' mesajini vermeye calisiyor. Bence evlenmeden once baska beklentiler icindeydiler evlilikten ve hayalleri gibi cikmayinca, gosteris cogalir bir yandan iste. Yaptiklari da bu. Kendini avutmak gibi birsey. Ozel mektuplarini okuyorlar elalem icinde. Benim tek hosuma giden bolum tanisma hikayelerini anlatmalari ;D

Onlara baktıkça evde kalma düşüncem Yok oluyor.

Evlerinde her şey aynı renk ve bu renk genelde tatlı bir yeşil, pembe, mavi tonu falan oluyor. Vallahi kusacağım o renklerden. Asla ama aslaaaaaaaaaa evimde renk uyumu olmayacak, tiksindim çünkü. Halinin rengi perdeye uymasa ne oluur? Manyaklara bak.

izleyince aşırı derecede pembe görmekten dolayı bir süre hello kitty olarak yaşamınıza devam ediyorsunuz

Ay Allahım görmemişler gibi çeyiz yarıştırıyorlar. Şükrediyor insan öyle olmadığına. lskjs
Bu gösteriş meraklıları beni benden alıyor zaten. :D

Bir kaç kez denk geldim. Hiç güel değil. .

"Ay bu çiçiklir kıcımdın gilmiş hiç biklimiyirdimmm.."

Programdan önce tembihlemediyse boşarım seni diye bir şey bilmiyorum.

Geri