Gelin bizde avrupalı olup kiliselere saldıralım desem....

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Işte bunu dersen kesinlikle hapishaneye gidersin değil mi ya da gelin İsa hakkında akla hayale gelmedik laflar edip karikatürler çizelim modern olalım değil mi İlla Avrupalı olmak için yine Başımızdan Yunanistan'dan başlayarak ne kadar bizim dinimizde olmayan insanlar varsa öldürmeye başlayalım mı daha doğrusu modern Avrupalı olalım mı.?

Bunu ülkemizi zor duruma sokmak için söyleyen şerefsiz ordusu Batı medeniyeti olursa sorun yok ama biz bunu telaffuz ettiğimiz anda derdimiz çok hak elbet haklının bir gün herkes bizim Hakkı olduğumuzu görecek diyoruz ama bu arada haklı olduğumuz halde kendine Uygar Medeni diyen şerefsizler tarafından saldırıları görüyoruz buna bir son vermeli artık yeter demeli

Kamil abi boşver şimdi kiliseyi hahamı zeytin var mı zeytin şöyle güzel bi 5 kiloluk yeşil zeytin yolla da yiyelim aydın’ın güzel oluyor

Şimdi bu konuda Cesaret edip yazı yazabilecek insanda yoktur aranızda Aman Aman diyorum sakın bana Hümanizm falan insan hakları diyerek konuşmayın kalbinizi kırarım

Kamil abi boşver şimdi kiliseyi hahamı zeytin var mı zeytin şöyle güzel bi 5 kiloluk yeşil zeytin yolla da yiyelim aydın’ın güzel oluyor
Var kardeşim var hem de güzel zeytinler var ir arkadaşım var İstanbul'da benim kan kardeşim Onun için 5 kilo zeytin ayarladık bile bakalım nasıl göndereceğiz kargolar almıyor ama neyse inşallah otobüslerle gönderebiliriz

Var kardeşim var hem de güzel zeytinler var ir arkadaşım var İstanbul'da benim kan kardeşim Onun için 5 kilo zeytin ayarladık bile bakalım nasıl göndereceğiz kargolar almıyor ama neyse inşallah otobüslerle gönderebiliriz

Ptt kargoyla yolla sen bana da iban ver helalleşelim 5 kiloya 70 lira verebilirim

Girersin tabii ki Kamil Abi.
Kiliseye saldırmak nefret duygusu barındırır. Nefret duygusu ile başlayan söylemler bir çığ gibi büyüdüğü için sonunda pek de hoş olmayan olaylara sahne olur.
Mesela öldürmeyi düşünmek suç değildir , öldüreceğini söylemek suçtur. Hafif cezai yaptırımı vardır.

PTT kargo ile zeytin yollaya biliyor muyuz ya da zeytinyağı böyle şeyleri kargolara almıyor diye biliyorum ben

Girersin tabii ki Kamil Abi.
Kiliseye saldırmak nefret duygusu barındırır. Nefret duygusu ile başlayan söylemler bir çığ gibi büyüdüğü için sonunda pek de hoş olmayan olaylara sahne olur.
Mesela öldürmeyi düşünmek suç değildir , öldüreceğini söylemek suçtur. Hafif cezai yaptırımı vardır.
Kardeşim Doğru diyorsun da bunu yapan insanlar sözümona batılı ülkelerden olursa hiçbir laf olmuyor ama benim çıldırdım konuda bu zaten

Evden beylik tabancası belime koyar nereye dersen gelirim Kamil abi.

Zaten düşüncemiz den dolayı ceza yemek sadece biz normal vatandaşlar için yapılan bir şey bak adam milletvekili kürsüde bağırıyor Millet Meclisi'nde ne yapılıyor biliyor kınama Ben de bunların Alayını kınıyorum hem de yedi ceddini

Evden beylik tabancası belime koyar nereye dersen gelirim Kamil abi.
Run Bazen o kadar Çıldırıyorum ki hele ki bu insan hakları diyerek konuşmalara başlayan şerefsizleri gördükçe Yahu ben küfür eden küfürlü seven bir insan değilim ama inan an itibariyle Sussam bile içimde Kızılca Kıyamet kopuyor

Abi mahalleden adamları topluyorum, kamyona bindirip getiriyorum nereye dersen. Ne olacaksa olsun artık yeter! Azdan az çoktan çok gider.

Ufak bir hatirlatma İsa değil, Hz. İsa. Böyle zaten Avrupalıdan farksız kalıyoruz.

Hafif cezai yaptırımlar uygulanıyor bildiğim kadarıyla.

Hafif cezai yaptırımlar bizim kanunlarımızda uygulanıyor dur doğrudur bir kanun vardı adını tam olarak hatırlamıyorum ama mütekabiliyet esasına dayalı olması gerekiyor her şeyin şimdi bize bas bas küfür eden insanlarını cezalandırmayan Avrupa Devletlerini örnek göstererek bizim devletimizin niye böyle bir uygulama yaptığınız sorarım ben o zaman Hani mülteciler konusu var ya Abi ben devlet olacağım gördüğüm görmem bildim bilmem gönderdim hepsini Avrupa'ya alsınlar ne yaparsa yapsınlar Bence en iyi alçıdan heykelini yapıp üzerine otururlar onlara da bu yakışır kendini tamamlamış olurlar

Geri