Gelin ayakkabısı : p

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet kendi gelin ayakakbisini kendisi yapan bi gelinim ♡
Çünkü istediğim gibi bir ayakkabı bulamadım :hıı: (Cünkü istediğim ayakakbi Chaneldeydi:D)
İstesem daha çok ugrasirdim ama kafama esti ve evde ki malzemeler ile bu işi 1 saatte hallettim.
Zaten bir gün giyecegim ayakkabının bana eziyet olmasını istemezdim.

Bakırköy de bir pasajdan çok fazla topuklu olmamasına dikkat ettigün beyaz düz bantlı bir ayakkabı alıp
Tuhafiye den aldigim incileri slikon tabanca ile üstlerine yapıştırdim
Bu yıl malum inci modaydi ben de çok seviyorum işime de geldi :k1:
Bi de Fiyonk falan derken ortaya söyle bi şey çıktı
Ne olur ne olmaz diye kendime babaette yaptım o ara malum tüm gün ayakta oluyor insan ama topuklu ayakkabilarimi hiç çıkartmadim ayağınmdan, babetler de sonra giyebilecegim balayı için kullandığım ayakabı oldu:p

vJvo44.jpg

Altında ki bütün isimler silindi ayağıni sürmek böyle bi şey iste: p

ZOP1Y3.jpg

Süper fikirmiş satın aldığın ayakabıya değil süsüne zaten para veriyorsun (marka değilse) birde gelin ayakabı olunca tam bir kazık ,ellerine fikrine sağlık çok hoş duruyorlar^^

Güzel ve şık. Bittim ben bu ayakkabına. :$

Çok sağolun kızlar galiba bu süreç benim bu konularda ki el becerimi ve hayal gücümü ortaya çıkardı siz evlenin size de yapmak isterim : p

birçok gelin ayakkabısından daha sade ve güzel. eline sağlık kız. :p

Guzel begendim , kreatif insanlari severim, lakinnnnn o arkadaki fiyonk olmamiss

Burada ne tartışması yapıldı la :sırıt:
Güzel bir hatıra olmuş. Birine falan verme, sakla ileride de. Kızın olursa filan ona hatıra olarak verebilirsin. Annem gelinliğini ve nişanlığını saklamış. İnanır mısın, gelinliğin içine sığamıyoruz ablamla ki ben 38 bedenim, ablam da öyle. Hatun neymiş acebası. Nişanlığına sığabiliyorum. Hatta, izni kopardım, evlenirsem, kına gecemde giyeceğim inşallah :sırıt:

Burada ne tartışması yapıldı la :sırıt:
Güzel bir hatıra olmuş. Birine falan verme, sakla ileride de. Kızın olursa filan ona hatıra olarak verebilirsin. Annem gelinliğini ve nişanlığını saklamış. İnanır mısın, gelinliğin içine sığamıyoruz ablamla ki ben 38 bedenim, ablam da öyle. Hatun neymiş acebası. Nişanlığına sığabiliyorum. Hatta, izni kopardım, evlenirsem, kına gecemde giyeceğim inşallah :sırıt:

Harika bi hatıra bence inşallah en kisa zamanda giymek kısmet olur valla keşke benimde öyle olsaydi:))

Yok yok kimseye vermedim gelinligim de daha dış çekim yapılmak üzere hala bekleniyor :anla:

Galiba dediğin gibi kızim olursa ona bırakırım umarım :p

Fiyonk dışında gayet şık ve güzel olmuş beğendim baya

Ellerine sağlık gzl olmuş,
inci sevmediğim halde beğendim.

bende yedek olarak babet istiyorum yanıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri