Gelin adayını önce ağlatıp sonra oynamaya başlatmak

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Gelin adayını önce ağlatıp sonra oynamaya başlamak

* kınada her zaman olan bir durumdur gelini ağlatırlar sonra "tamam ağlama bakalım" deyip tutup kollarından kaldırırlar ve başlasın oyunnn :hadihepberaber::happy_dance:

Nasıl bir fantezidir hala çözemedim dediğim olay :honk:

Babaannemin zamanında gelini kına gecesinde duygusal türkü bombardımanına tutup, ağlarsa da dövüyolarmış. Adet işte :D

hem aglarım hem oynarım hem giderim gelin olmadım ama bütün duyguları o an yaşıyorsun galiba hayatında ilk olacagını düşünüp bi yandan evleniyorum sevdigime kavuşuyorum diye seviniyorsun diger yandan ailemi bırakcam şimdi napcam korkusuyla aglıyorsun

sadece kina gecelerinde yasanan durum degil. hayata bakisimiz, yasam tarzimiz boyle sanki. acaba bu yuzden mi milletimizin psikolojisi degisik? :d

Geçtiğimiz iki yıl içinde o kadar çok düğüne katıldım ve o kadar midem bulandı ki düğün dernek gelenek örf adet hepsinden.

sadece kina gecelerinde yasanan durum degil. hayata bakisimiz, yasam tarzimiz boyle sanki. acaba bu yuzden mi milletimizin psikolojisi degisik? :d
Damadı havaya atma geleneği de her ülkede var galiba.:) Damat yine hastanelik olmuş.

sakince evlenseydiniz
ne güzel olurdu

Geri