Hatem
Elmas Üye
@Hatem koş birbirimize atalım bari…
Güzel Nurtenim Kaderli Nurten
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Hatem koş birbirimize atalım bari…
ya abv S:F![]()
Güzel Nurtenim Kaderli Nurten
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Karşim 20 yıldır her yılbaşında bu yıl daha güzel geçecek diyorsun daha kötü geçiyor. Ne zaman akıllanacan? Aldjfjjaaya abv S:FS:FSDF böyle hayal etmemiştim xd
bu sefer çok farklı hissediyorum...Karşim 20 yıldır her yılbaşında bu yıl daha güzel geçecek diyorsun daha kötü geçiyor. Ne zaman akıllanacan? Aldjfjjaa
Mesela? Açsana birazbu sefer çok farklı hissediyorum...
mezun olurum dimi?Mesela? Açsana biraz
Puahahahdhhfjslaşşsjfjfjslaşlffjfjslaşlfkgjdjsklslfkfjslşslfkgkfklalslfmgkjdkalaşlfkgkfksmezun olurum dimi?
Dilek diledim ne var bundaUlan bu kez kahkaha attım. Yine anlamamış olayı @Kürt Kedisi
Neyse bir şeyler yapmışsın, teşekkürler.
Gidip kime dilek dileyeceksen, hoşgeldin beye özel mesaj yazacaksın.Dilek diledim ne var bunda![]()
Haha hiç ugrasamam herkes alsın burdan payına düşeni kjkhkhGidip kime dilek dileyeceksen, hoşgeldin beye özel mesaj yazacaksın.
İsimsiz yayınlanacak.
Run : iyi seneler vs gibi.
Bilgilendirme için teşekkürler yazayım son gün kimseyle kavga etmem glb...Son 2 gün.
bu aralar duygusal olarak stabil değilim......... sabah sabah şuna bakar mısınız beni fiziksel olarak hiç görmemiş, benimle konuşmamış bini benim için yeni yıl temennisinde bulunmuş......... pamuk gibi oldum teşekkür ederim kürt kedisi, keyifli yıllar seviliyorsun@No Pasaran yine pas vermesin ama arada gol yesin,
@HoşgeldinHarunAbi hoş gelsin de bir daha gitmesin,
@Stockholm Sendromu foruma o kadar bağlansın ki çıkışı bulamasın,
@Melis sakinliğini kaybetmesin (zor buliyorum ),
@angie zarafetiyle tartışmaları bile estetik hale getirsin,
@Morsalkim morarmadan yazabilsin,
@Oggy yaramaz ama sevilesi kalsın,
@Run kaçmayı unutup yerinde dursun,
@Zeyna klavyeyi kılıç gibi kullansın,
@W tek harfle herkesi susturmaya devam etsin,
@Lena ortamı sakinleştirsin,
@Larien “ben demiştim” hakkını her zaman saklı tutsun
Mutlu yıllar çocuklar<3