Geleneksel ve modern tıbba bakışınız nedir? İlaç sektörüne güveniyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 1422 gün önce görüldü
nx6Qd0.jpg

Güvenmiyorum
1950 yilinda dahi bebeklik cagi sonrasinda ortalama yasam süresi 50 yil idi.
son 250 yila kadar insanlik, buhar enerjisiyle gemi pervanesi döndürmeyi düsünememis olmasi,
böyle basit fizigin ögrenim süresine bakinca, ayni kesimin kompleks tibbi sorunları cözebilecegini zannetmiyorum dogrusu,
geleneksel tibba karsi oldukca mesafeliyim
Modern tibbin handikapıysa kar hırsıyla seytanilesmesi

Anti biyotiklerin icadıyla boşanma oranları artmıştır.

Ben inanmıyorum diye ilaç sektörü cokecekse , inanmıyorum ama onlarda bana " ya bir sektör git" diyeceklerinden pek bir şey değişmez

Vurdurun anam siz...
Asilari.

Ilac sektoru kazanci sagliktan daha fazla dusunuyor. Bir cok sey ilac sektorunun elinde ve onun istedigi gibi ilerliyor. Bence korkunc. Dogal yollarla tedavi olabiliyorsan tabi ki buna basvurmalisin, ayni zamanda "modern" tibbi da goz ardi etmemelisin. Her ikisi de lazim.

Ne çok konuştunuz ya. Olm reflün varsa lansor içecen lan işte. Neyin muhasebesini yapıyorsunuz?.Adamlar lansor satarak yeni dünya düzeni falan yaratmaya çalışmıyor. Doğal dediğin ne? Karbonat mı içeceksin alternatif olarak ne yapacaksın?

Anasını satayim herşeyi siz biliyorsunuz. Hiç bir şeyden de geri kalmıyorsunuz. Farmakoloji bilim. Elbette parasal boyutu var bunun ama hiç bir zaman bu ilk amaç değil. Çoğu zaman ar-ge aşamasında, lisans aşamasında, üretim bandında o kadar çok para harcanıyor ki adamlar bunu on sene ilaç satsa ancak çıkarabiliyor.

Geri