Gelecekle ilgili Kehanetleriniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben sanmıyorum metalblood... İnsan yaşamı lükse ve rahata alıştı, elinde gücü tutan insanların bu rahatı bozacaklarını hiç sanmıyorum... İşlerine yarayan bölgelerde sistemli ve minik temizlikler daha faydalı olur kendileri için diye düşünmekteyim. 2.Dünya savaşından sonra oldukça zayıf bir ihtimal ''dünya savaşı''...

ben sanmıyorum metalblood... İnsan yaşamı lükse ve rahata alıştı, elinde gücü tutan insanların bu rahatı bozacaklarını hiç sanmıyorum... İşlerine yarayan bölgelerde sistemli ve minik temizlikler daha faydalı olur kendileri için diye düşünmekteyim. 2.Dünya savaşından sonra oldukça zayıf bir ihtimal ''dünya savaşı''...

Endüstri devriminden sonra da ihtiyaç yoktu buna pek. Ama hızla buyuyen bir Çin var. Rusya da Çin'den taraf olmak istiyor oluşabilecek bir güç müttefikliginde.
Keşke her şeyi fayda ekseninde aciklayabilseydik. Ama maalesef boyle olmuyor. Hele hırs ve aç gozluluk burudugunde insanların gözünü. Güç dengeleri değişmeye başladığında bu savaşın kacinilmaz olduğunu düşünüyorum ben. Hem de çoğumuzun görebileceği kadar uzak olmayan bir zamanda..

Savaş tabii ki olabilir metalblood ama dünya savaşı bambaşka bir şey bence ve zor. Japonya G.Kore ile savaşabilir, bunu anlarım ama Rus ve Çin birleşip Nato'ya, arkasına Amerika'ya savaş açacak gibi senaryolar bana olası gelmiyor. Amerika kıtasında da ufak tefek şeyler olabilir ama küresel bazda bence imkansız.

Savaş tabii ki olabilir metalblood ama dünya savaşı bambaşka bir şey bence ve zor. Japonya G.Kore ile savaşabilir, bunu anlarım ama Rus ve Çin birleşip Nato'ya, arkasına Amerika'ya savaş açacak gibi senaryolar bana olası gelmiyor. Amerika kıtasında da ufak tefek şeyler olabilir ama küresel bazda bence imkansız.

Bekleyip görelim derim. Ama umarım görmeyiz kardeşim :)
Senin haklı çıkmanı isterim bu konuda

Ben var ya ben... Ben doğuştan haklıyım aslında, bakma yani :l

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri