Geleceğinizden endişeli misiniz?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
İsviçredeyim geleceği düşünmeye gerek bile duymuyorum.En kötü ihtimal evde oturur her türlü ihtiyacını,masrafını karşılarlar..

Endiseliyim elbette, kaybedecek cok seyim var. Hicbirseyin garantisi olmadigi gibi, depremler,savaslar,saglik sorunlari, psikolojimi bozdu. Bir kaygi sorunum var.

Endiseliyim elbette, kaybedecek cok seyim var. Hicbirseyin garantisi olmadigi gibi, depremler,savaslar,saglik sorunlari, psikolojimi bozdu. Bir kaygi sorunum var.
Görende filistinde yaşıyorsun sanır pehhh..

Duygusal yöndeki geleceğimden bir miktar. : ))

bir es veya sevgili garantilemiyor bazi seyleri. gerci kisa vadede ve bir kac yilligina evet, garantiler, ama yeterli degil gelecek icin. iyi kazanc, birikim, yatirim, emeklilik yasinin 67 olmasi ve yasadigim ulkenin politikasi, aslinda su an bir cok ulkenin asiri sagci olan politikasi ve bununla beraber gelecek olan sorunlar, bu asiri sagci politikayi tetiklemis olan sorunlar, ne bilim, her sey. diyelim ki her seyi kaybettik, yine calisir kazanir ve bir yerlere geliriz, belki buyuk bir rahatlama gelir, ama gelmesin yani, olmasin. finans durumumuzun ok olmasina ragmen, kazandikca daha fazla endiseleniyorsun, cunku gecici (gecici olabiliyor). hayatim boyunca saglik sektorunda curumeyi dusunmuyoruz, kendi sagligimdan da olmak istemem bundan dolayi. goruyorum cunku bizim sektordaki calisan kadinlari. + sahip oldugum her seye deger veriyor, kaybetmek istemiyorum

Son düzenleme:
Niye senin deprem bolgesinde yasayan akraban yok mu ? hic mi endise tasimiyorsun ailen ile ilgili ? Hollandada yasayinca her sey gulluk gulistan ise neden isvicreye tasindin ?
Benim deprem bölgesinde akrabam filan yok.endişe etmem içinde akrabam olmalarına da gerek yok her türlü insani olarak endişe ederiz.isviçreye aşkımın peşinden gittim ve gördüm aşkı o kadar..

Benim deprem bölgesinde akrabam filan yok.endişe etmem içinde akrabam olmalarına da gerek yok her türlü insani olarak endişe ederiz.isviçreye aşkımın peşinden gittim ve gördüm aşkı o kadar..
demekki endiselenmek icin Filistinde yasiyor olmak gerekmezmis, insani bir duygu ya hani bu.

Haklisin yabanos.
Müslüman tevekkül eder.

Müslüman genellikle Müslüman ülkelerde olan olaylara üzülür istisnalar hariç..

şu ülkede yaşayıp geleceğinden şüphe duymayan indan gidip polyannadan ve nil karaibrahimgilden tacını alabilir.

bi geleceğiniz olduğunu kim söyledi

Hayır. Lakin geleceğinden endişeliyim. Futbolcu'nun geleceğinden. En son Ekim 2023'te gelmiş, nerede bu adam, Futbolcu ve konuları yoksa ben de yokum.

Geri