Gel vatandaş gel, bizde herkese uyar şeyhler var!

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Şu Kıbrıs'ı bir an Hatipoğlu'na benzettim ya

Çorak toprakları mesken tutmuşlar. Deniz olmayınca kafaya iyot gitmiyor. Şase yapıyor

Her kim Allah dostları ile uğraşıyorsa perişan oluyor...

Çoğu insanın kıhh, öcü deyip yüz çevirdiği kişiler dergahlarda kendini buluyor

salak demek istemedi, sağlak demek istedi. sağ elini kullanan manasında. sol elini kullananlara solak deniyor ya.
azizcim, bir yere gitme istiyorum.

bu linki ve de ekran görüntülerini cimere yolladım 3 5 dinsiz kitapsızın biz müslümanlar tarafından saygı görülen ALLAH dostlarını islam düşmanlığı yapıldığından ötürü bundan sonra her gördüğüm islam aleyhine ekran görüntüsünü de linkini de hepsini yollayacağım ona göre devam edin

@YaSiN boşver yorma kendini, Allah dostları olduğu müddetçe düşmanları hiç eksik olmayacak..

bu linki ve de ekran görüntülerini cimere yolladım 3 5 dinsiz kitapsızın biz müslümanlar tarafından saygı görülen ALLAH dostlarını islam düşmanlığı yapıldığından ötürü bundan sonra her gördüğüm islam aleyhine ekran görüntüsünü de linkini de hepsini yollayacağım ona göre devam edin

kardeşim merhaba...... anlık isimli konuda da alkol ve tütün ürünleri fotoğrafları yayınlayıp gençlerimizi ve çocuklarımızı özendirmeye çalışıyorlar..... bu hususta da bir cimer şikayeti oluşturursan müstesna olurum...... ben 18 yaşından küçük olduğum için cimere başvuruda bulunamıyorum...... dua ile......

Mesaj onayı bekleyen üye ne ya, adamı kayıtlı üye yapın.
Bence FBI, CIA, MOSSAD falan da haber ver Yasin bey.

Geri