Gel Geceyi Süsleyelim

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
Konu sahibi son olarak 192 gün önce görüldü

Ne var bu karanlıkta tek başına oturacak, gel geceyi süsleyelim beraber. Sesimiz çınlatsın duvarları, kahkahamız sokaklara yayılsın.
Kapımızın önünden geçenlerin kulağına çarpsın fonda çalan Glenn Miller’ın Rhapsody in Blue melodisi… Sen gel tut ellerimi, çok sevmesen de geceyi şenlendirelim birlikte.
Ne zaman birbirimizi düşünsek, yüzümüzde bir tebessüm oluşacak kadar iyi vakit geçirelim. Sonrasında severiz belki birbirimizi. Kan bu, kaynar belki içten içe…
Sen gel geceyi süsleyelim birlikte. Selahattin Pınar’ı analım birlikte, bir duble rakı eşliğinde veya bir şişe şarap açalım meyvenin yanına. Şu sahte şöminelerde bile olsa yanan odunları seyredelim; bir şiir okuyalım Füruh Ferruhzad’dan, inanalım soğuk mevsimin başlangıcına.
Gel seninle gecede meşk edelim. Ben elime alayım udu, sen geç masanın başına, birlikte çalıp söyleyelim efkarla. Bir türkü okuyalım önce Aşık Mahsuni’den, sonra rakı kadehinde balık olalım.
Sen bana Sheakspeare’i anlat, ben sana Platon’u. Sözlerimiz sevişsin bedenimizden önce. Dudaklarımızdan çıkana aşık olalım gözlerimizden evvel, gel geceye akalım birlikte.
Ölümü konuşalım mesela ve ne kadar cahil olduğumuzu. Aklımızın ölümü kabul etmemesi yüzünden böyle rahat yaşayabildiğimizi, öteki taraf olup olmadığını, düşünce gücünü, aklın sınırlarını tartışalım. Ben Hawking diyeyim, sen Einstein, çok tartışıp aynı yere çıkalım.
Sonra istersen soğuk kalmasın diye yatağın sol yanı kalbim gibi, uzan yanıma. Sar kolumu boynuma, kulağıma yakın dursun nefesin. Hiç sevişmeyelim belki, sadece sarılıp geceyi aydınlatalım güneş uyanana kadar.
İçimiz geçsin biraz, kollarımızım birbirine kenetli başka rüyalara dalalım. Saatin o insanı çıldırtan sesine uyanalım aniden. Sen kalk işe git, ben hiç umursamadan yatayım. Sen tembel olduğumu düşün, gül halime ya da kız kendince; ben ise senin gidişine dayanamayan yüreğime bütün bir geceyi rüyaydı diye kandırmak için uykuda kalayım.

Geri