Geert Wilders’ten Feyza Altun’a destek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tayyip beye oy verenleri gönderirse kendisi de benim kahramanım olur, o zaman Hollanda'ya yerleşmeyi düşünebilirim.
Sözünü tut Wilders gönder hepsini..

kendisinin yaptığı paylaşımdan dolayı hakkında sorusturma çok hizli açılıp aksiyon alındı ancak feyzaya yapılan hakaretlere ve tehditlere aynı serilikte aksiyon alınmadı ya da ben denk gelmedim.

Tam bir cambaz, feminist bir avukat. Komik birisi sayılır ama tehlikeli. Dobra derler, hafifçe küfürbaz. İnatçı birisi, ülkede sistemin kaymağını yiyenlerden, zengin kocişi var, durumları iyi, işinde de iyi sayılır. Gözleri güzel, dövmeleri var. Birkaç sosyal yardım projesi yaptı. Laiklik savunur, Atatürkçü olduğunu söyler. Güzel giyinir, iyi dans eder. Serseri serbest stili var..

Tam bir cambaz, feminist bir avukat. Komik birisi sayılır ama tehlikeli. Dobra derler, hafifçe küfürbaz. İnatçı birisi, ülkede sistemin kaymağını yiyenlerden, zengin kocişi var, durumları iyi, işinde de iyi sayılır. Gözleri güzel, dövmeleri var. Birkaç sosyal yardım projesi yaptı. Laiklik savunur, Atatürkçü olduğunu söyler. Güzel giyinir, iyi dans eder. Serseri serbest stili var..
Piercingi var mi?

Sevilmemiş bir çocuk bu sivriliği ondan kendi beyanıdır.

Kadının gözaltına alınması da tutuklama istemiyle sevk edilmesi de tam bir hukuk faciası. Yargının artık bir “araç” olduğunu gösterir nitelikte o ayrı konu.

Ama tahminimce Feyza Hanım durumdan memnundur, yıllardır hukuk camisasında kovaladığı PR ı Dilan Polat davası ile yakalamışken, şimdi üstüne bir de “Cumhuriyet için bedel ödedi.” nişanı ile birlikte ekstra katmerlemiştir.

Mide bulandırıcı bir kesişim.

Feyza Altun ile ilgili son dönemde artan vergi iddialarından sonra Altun'un böyle bir çıkış yapması "laik atak" vs. ile alakalı olmasa gerek. En azından ben inanmıyorum. Muhalefetin artık bu ucuz kahramanları bırakıp realiteye dönmesi gerek ama ne yazık ki bu süreç sonunda Feyza Altun bir kahraman, bir kanaat önderi haline gelecek. Ülke muhalefetini ve muhalif profilini düşününce bu gerçekten kahredici bir durum.

Son düzenleme:
forumda haber bolumunu hizlica gecerken, ''geert wilders'' ve kendi adimi ayni cumlede gorunce, ciddi ciddi kalbim 2 saniyeligine duru verdi. benlik bir sey yok, fjiew.

Geri