ne
Elmas Üye
-
-
-
-
neden ? niye ? Sebebi ney ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne korkusu canim kaza mi yaptın ?Korkusunu yenememiş olması.
Bknz:ben
İlk araba maceram çok aksiyonluydu evimizin önünde zincirleme bir kaza yaptım bir taksi ve motorsiklet pert ettim babamın arabasıylaNe korkusu canim kaza mi yaptın ?
Evet bu gözünü korkutmuş olabilir ama ozamanlar yaşın daha gençti sanırım şimdi yaşımızdan dolayı bir relax olma hali geldi herkes hata yapıyor sen bir dene yinede olur mu ? Eski korkularinin olmadığını göreceksinİlk araba maceram çok aksiyonluydu evimizin önünde zincirleme bir kaza yaptım bir taksi ve motorsiklet pert ettim babamın arabasıyla![]()
2012 de ehliyetimi aldım ama hala korkuyu atamadım 1 belki 2 kez anca kullanmışındırEvet bu gözünü korkutmuş olabilir ama ozamanlar yaşın daha gençti sanırım şimdi yaşımızdan dolayı bir relax olma hali geldi herkes hata yapıyor sen bir dene yinede olur mu ? Eski korkularinin olmadığını göreceksin
Eğer Nevşehir'de isen oranin yolları inanılmaz güzel ve kolay sadece bir kaç kez beraber sürebilecegin bir hoca tut bir sürü kadin hoca var sadece dene canim ♥️2012 de ehliyetimi aldım ama hala korkuyu atamadım 1 belki 2 kez anca kullanmışındır

Neydir : pözel sebepler dışında ehliyeti olmayan erkek biraz şeydir