geçmişte ehliyet alıp hiç araba sürmeyen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
neden ? niye ? Sebebi ney ?

araba alacak parası yoktur
fakirdir
Merkür retrosundan etkilenmiş olacak değil ya

• Hehe
Tepkiler: ne
İlk araba maceram çok aksiyonluydu evimizin önünde zincirleme bir kaza yaptım bir taksi ve motorsiklet pert ettim babamın arabasıyla :)
Evet bu gözünü korkutmuş olabilir ama ozamanlar yaşın daha gençti sanırım şimdi yaşımızdan dolayı bir relax olma hali geldi herkes hata yapıyor sen bir dene yinede olur mu ? Eski korkularinin olmadığını göreceksin

durun belki üç tekerlekli alırım
benimkiyle gezeriz

Evet bu gözünü korkutmuş olabilir ama ozamanlar yaşın daha gençti sanırım şimdi yaşımızdan dolayı bir relax olma hali geldi herkes hata yapıyor sen bir dene yinede olur mu ? Eski korkularinin olmadığını göreceksin
2012 de ehliyetimi aldım ama hala korkuyu atamadım 1 belki 2 kez anca kullanmışındır

2012 de ehliyetimi aldım ama hala korkuyu atamadım 1 belki 2 kez anca kullanmışındır
Eğer Nevşehir'de isen oranin yolları inanılmaz güzel ve kolay sadece bir kaç kez beraber sürebilecegin bir hoca tut bir sürü kadin hoca var sadece dene canim ♥️

Ben, süremem.

Ve şöyle derim, beni gezdilsene?
-Düdüüüt, çekilin yoldan biz gezmeye çıktık.

WhatsApp Image 2026-04-12 at 09.30.19.jpeg

Allah Teala, milyonlarca yarattığının yanında iki şey yaratmış, taksi ve konfor. Ben trafikle uğraşamam.

Ve diger açıdan, bu çok özel bir sebeptir, iş harici benim dışarıya attığım her adım yüksek alkol ihtiva eder. Ben **Spam/Adversiting** Emrah Serbes miyim yahut Sinan Çetin'in oğlu? Milletin canına malına kastedip, hiçbir şey olmamış gibi devam edemem. Ben direksiyon başına geçemem, ben arabayı nerede süreceğim?

Peki asıl soru, beni bugün kim alabayla gezdilil?

Geri